Valószínűleg ezt a drogot szedte be Demi Lovato

Dílert hívott magához az énekesnő a túladagolás előtt

2018/08/22

Eddig csak találgatni lehetett, hogy vajon Demi Lovato milyen drogot szedett be, mielőtt túladagolás miatt kórházba került.

Demi Lovatót július 24-én szállították kórházba drogtúladagolás miatt. Az első hírek szerint az énekesnő heroinozott, de sajtósa ezt később tagadta, Demi pedig nem akart nyilatkozni arról, hogy mit vett be. A TMZ azonban kiderítette, mi okozhatta a bajt. Sőt, a lap egy informátorától azt is megtudta, hogy Demi azon az estén, amikor a baj megtörtént, egy drogdílert is felhívott lakásába. Méghozzá egy olyat, aki Mexikóból szerzi be az anyagot, többek közt a fentanylt is, azt a drogot, amit a két évvel ezelőtt elhunyt énekes, Prince szervezetében is találtak a boncolás után.

A TMZ úgy tudja, Demi már április óta tartotta a kapcsolatot ezzel a dílerrel és azóta tőle vette a drogokat. Az énekesnő szerencsére a kórházból egyenesen a rehabra ment, már csak azért is, mert barátai és munkatársai gyakorlatilag megzsarolták őt, hogy ha nem kezelteti magát, akkor otthagyják őt.

A sztár nemrég egy nyilatkozatot tett közzé, miszerint küzdeni fog, hogy legyőzze függőségét: „Mindig elmondtam az igazságot a függőségeimről. Amit megtanultam, hogy ez a betegség nem tűnik el, nem múlik el idővel. Ez valami, amivel meg kell küzdenem, hogy túl legyek rajta, és még nincs vége a harcnak… Meg akarom köszönni Istennek, hogy vigyázott rám. Köszönöm és hálás vagyok a rajongóimnak, hogy szeretetüket és támogatásukat fejezték ki az elmúlt hetekben is. Az ő pozitív gondolataik és imáik segítettek nekem…”

forrás

Hozzászólások