Vámpírharc a való életben

Féltékenységi dráma Hollywoodban

2015/01/22

A Vámpírnaplók Damon Dalvatore-ja és a Twilight gyönyörű Rosalie Cullenje úgy döntöttek, összekötik életüket a boldogító igennel is. Ez volt a vámpírharc kiváltó oka Hollywoodban.

Iam Somerhalder titokban kérte meg párja kezét karácsonykor. A korábban elvált Nikki Reed ujját azóta gyönyörű gyémántgyűrű díszíti, amit a Golden Globe díjátadón a szemfüles rajongók és fotósok, illetve általuk mi is megcsodálhatunk. Azt csiripelik a madarak, hogy már az esküvőjük tervezését is megkezdték, hiszen a „nagynap” mindenki számára fontos, ez alól ők sem kivételek.

ianesnikki

A hatalmas szerelemnek és boldogságának csak egyetlen áldozata van, Nina Dobrev, a Vámpírnaplók Elena Gilbertje, hiszen valahol érthető módon, nem néz jó szemmel, hogy a május óta egy párt alkotó sztárok máris ilyen komoly előrelépést tettek a kapcsolatuk érdekében. Ami miatt ez rossz érzés lehet Ninának az az, hogy ők korábban évekig együtt voltak Iannel. A lány már azt is fontolóra vette, hogy befejezi a közös munkát a Vámpírnaplók stábjával, ám a rajongók nyilván remélik, hogy ha túlvan a sértettségen, meggondolja magát a jövője érdekében.

ninadobrev

Hozzászólások