Van, aki nem hajlandó egy képen szerepelni Aleskával

Emese kutyája igazi kis díva

2015/07/27

Van itt valaki, aki nem hajlandó egy képen szerepelni Aleskával, vagy ha már rákényszerül, akkor minduntalan hátat fordít a kamerának. Kíváncsi vagy rá, hogy ki ez a csaj? Nézd meg a képeket!

Aleska szívesen osztja meg rajongóival élete apró-cseprő mozzanatait, tény, hogy ennek helyszínéül legtöbbször a házuk liftjét választja. Általában induláskor, munkába menet, forgatások előtt, interjúra igyekezve, vagy éppen edzés előtt mutatja meg magát a népszerű celeb.

Észre vetted már, hogy Aleska kutyája a legtöbb képen szabadulásért kiált? A reality-sztár szívesen készít magáról fotókat, de kedvence ilyenkor többnyire hátat fordít a kamerának, mint egy igazi díva, aki nem tűri a paparazzi képeket. Vagy lehetséges, hogy egyszerűen csak nem hajlandó osztozni a sikeren? “Már többen is szóvá tették, hogy Lana miért áll ilyenkor háttal a képeken és ez mennyire vicces” – meséli Aleska, amikor arról kérdezzük, feltűnt-e már neki a dolog. “De az igazság az, hogy ilyenkor már annyira várja, hogy sprintelhessen kifelé, hogy amint bezárul a lift ajtaja az orrát odaszegezi a kijárathoz, és szinte meg sem mozdul, amíg a földszintre nem érünk.”

aleska lana7

Lana egyébként gazdája szeme fénye, ahová csak teheti, magával viszi, legyen szó edzésről, fotózásról vagy kirándulásról. “Már nagyon hozzászokott ehhez az élethez, hiszen 3 éve vagyunk együtt, pár hónapos korától én nevelem őt.  De akkor sem kell aggódnom, ha néhány órára egyedül hagyom, nem szokott rajtam bosszút állni, ha pedig több napra nélkülöznie kell, akkor mindig akad egy segítségem, aki gondját viseli, vagy panzióba költözik” – árulta el Aleska közös életük hétköznapjait. Adja magát a kérdés, vajon mennyire gyerekpótló az ő életében a kutya jelenléte? “Semmiképp nem szeretném összehasonlítani a kutya nevelését a gyerekneveléssel, de a türelmet biztosan megtanítja a gazdájának. Plusz a fegyelmezést is hasznos kitapasztalni, én például szóban szoktam nevelni, sosem alkalmazok fizikális eszközöket. A türelemre már biztosan megtanított, szerintem kimondottan hasznos gyerekvállalás előtt egy kiskutya” – mondja a légtáncos.

aleska lana5

A mindig csinos yorkiról még azt is megtudtuk, hogy nehezen viseli azokat a pillanatokat, amikor fürdés után kócosan és csapzottan kell mások előtt mutatkoznia. Ezért Aleskáéknál komoly szertartás, amikor a lányok együtt készülnek a tükör előtt. Lana állítólag mindaddig szégyenlősen bujkál, míg nincs rendben a frizurája, de utána le sem lehet állítani a kis földi cirkálót. Imád a figyelem középpontjában lenni, Aleska azt meséli, hogy fodrász után érezhető, hogy mennyivel nagyobb az önbizalma, sőt a fotózások alkalmával is igyekszik úgy helyezkedni, hogy szerepelhessen, tehát úgy tűnik ráérzett az ízére.

aleska lana4

Ezek szerint egyértelműen kijelenthető, hogy a kis szőrmók gazdájától örökölte a csajosságot!

fotók: Facebook

Hozzászólások