Van eladó bacon szalonna óvszer haladóknak!

Így csinálj szalonnából pénzt!

2017/06/12

Mindenből pénzt lehet csinálni. Tényleg mindenből. A sokak által kedvelt bacon szalonnából pedig eszement kreálmányok születtek. Mutatjuk! 

A bacon szerelmesei most biztos el fogják költeni a fizetésüket egy nap alatt, mivel a csodálatos szalonna most megihlettet egy-két kreatívabb gyártót és piacra is dobtak jó néhány baconos terméket. Na de ne úgy képzeld el, hogy mondjuk betekerik a csirkét, sajtot meg a plüssmacit baconbe, te megveszed majd otthon megeszed. Ne legyél retró… Sokkal többről van itt szó. Gyàrtottak a baconos ajakbalzsamtól a fogselymen át az óvszerig mindent. És vajon a melltartó ötlete milyen beteg elmét takar? Mondjuk ha a csajod vesz egyet akkor lehet kapsz ajándékba egy baconos gumit is.

Nézzük is a melltartót az ajándèk gumival…

bacon1 bacon2

Képzeld el, hogy ezt így meglátod a csajodon! Egyből veszed elő a kenyeret meg a paradicsomot és leülsz kajálni. Ezek az angolok teljesen bolondok. Mikor Angliában voltam és benèztünk egy-két helyre, hát volt meglepetés. Például kiszaladt a pubbó’ a csaj gumival a fején és olyan fehér volt, mint az A4-es papírlap. Na mindegy, dilisek kicsit de csípem őket. Szóval a bacon! Itt ez a fülbevaló és a szalonnás borotvahab. Azért nem tudom elhinni, hogy szalonna illata lesz a képemnek ha megborotválkozom.

bacon3 bacon4

Mutatom a többit is, ezt màr a fantáziádra bízom, mert ezeket akkor se hiszem el ha látom!
 

Hozzászólások