Váradi Olasz ismét apuka lesz

Cseke Katinka exe visszatalált gyermekei édesanyjához

2014/08/08

Közösségi oldalán osztotta meg Olasz az örömhírt, miszerint ismét gyermeket várnak egykori szerelmével. A Cseke Katinka oldalán ismertté vált zenész visszatalált gyermekei édesanyjához, ezúttal talán végleg.

csekekatinka2
Cseke Katinka és Váradi Olasz (fotó: Havran Zoltán)

Cseke Katinka és Váradi Olasz az Édes Életben is feltűnt hónapokkal ezelőtt, de mára már a múlté a kapcsolatuk. Sokan kérdezték a színésznőt korábban, hogy féltékeny-e párja előző barátnőjére, aki amellett, hogy gyermekei édesanyja, egy fedél alatt élt továbbra is a zenésszel. Katinka mindig ugyanazt a választ adta – megbízik szerelmében, és el tudja fogadni, hogy találkozásuk után, mindig exéhez megy haza a férfi.

A Blikk őt is megkereste, hogy elmondhassa saját véleményét Olaszék örömhírével kapcsolatban. Ám a színésznő nagyon szűkszavúan, és nem túl kedvesen reagált a hallottakra, ugyanis ő is most értesült az egészről – „Könyörgöm, hagyjanak ezzel békén!  Hónapok óta nem tudok róla semmit.”

Váradi Olasz egyáltalán nem érzi úgy, hogy bármit is rosszul csinált volna, sőt saját bevallása szerint, most talált rá a helyes útra.

„Nagyon sokáig egyedülálló voltam, miután szakítottunk Katinkával. Elegem volt a kisebb-nagyobb kalandokból, ezért más irányba fordultam, és megtértem. Az elmúlt időben együtt jártunk istentiszteletre, az Úr segítségével pedig visszatértem a helyes útra. A Mindenható megújította a kapcsolatomat Debivel. Törvényesen sosem voltunk házasok, de az esküvőt ebben az évben megtartjuk. A napokban megyünk bejegyeztetni a házasságot, hiszen már nincs mire várni, az Úr színe előtt is azt szeretném, ha végre a feleségem lenne négy gyermekem édesanyja.”

Olasz saját közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint hamarosan ismét apuka lesz – „Dicsőség az Úrnak! Jön a negyedik babánk! Szerintem ez már kislány!

varadiolasz

Ugyan még csak 8 hetes a magzat, a zenész úgy érzi, kislány lesz a család legújabb tagja, és már azt is tudja, hogyan fogják hívni a picit.

„A fiaimnál megéreztem, hogy milyen neműek lesznek, most végre azt a sugallatot kaptam, hogy egy lányunk lesz. Debóra lesz a neve az édesanyja után.”

A zenész megerősítette Cseke Katinka állítását, valóban nem beszéltek az utóbbi időben a szakításuk óta.

„Ő kérte, hogy így legyen, mert akkor talán könnyebben tudja kezelni a szakításunkat. Ezt tiszteletben tartottam, nem kerestem, de ha bármikor bármiben esetleg a segítségemre szorulna, azonnal állnék rendelkezésére.”

Hozzászólások