Váratlan fordulat! – VV Fanni rámozdult Zsura!

Gruppen fürdőzés a villában

2015/01/08

Eddig úgy tűnt, VV Fanni nem bír a vérével, ha Dennisről van szó, de most úgy tűnik, a lányok is megmozgatják a fantáziáját. A 21 éves leányzó feladata az volt, hogy mosdassa meg  villa királynőjét, Zsút, ám kissé túllőtt a célon, és szinte már leszbipartiba torkollott a zuhanyzás.

Hierarchia van a VV7-ben, ahol a legmagasabb pozíciót a villa fekete báránya Zsu foglalja el, a legalanatasabb feladatokat pedig Fanninak kell elvégeznie. Miután Zsu tejhatalommal rendelkezik a lakótársai felett, azt kérhet, amit akar, így az a kiváltság is az övé, hogy társai szabad kézzel mosdatják meg.

Tette ezt este VV Fanni is, ám az ártatlannak tűnő zuhanyzásból először fenékcsapkodás lett, majd a fiatal lány annyira belemelegedett a munkába, hogy Zsu minden porcikáját átdörzsölte – szó szerint! Bár a két lány korábban esküdt ellenségek voltak, úgy tűnik, az utóbbi időben igencsak szoros lett köztük a viszony.

A folyamatot ráadásul egyre több villalakó nézte ámulattal.

Fannitól már kevés dolgon lepődünk meg: a fiatal lány azt is elárulta, hogy ha a testét víz éri, akkor ő automatikusan pisilni kezd. Az sem zavarja, hogy abban a vízben fürdik meg, amibe előtte belepisilt, mert tudja, hogy Victoria Beckham is a saját vizeletével szépül – és mivel szép nőnek tartja, ő sem hátrál meg az eljárástól.

Hozzászólások