Váratlan húzás miatt felborult az egész Éden Hotel

Senki sem lett boldog a döntéstől

2015/03/09

Borul az egész Éden Hotel – taktika, “tematika”, párok, bimbózó szerelmek, intrikák, egyszóval minden a feje tetejére áll. A rendezők úgy döntöttek – hiszen itt minden megtörténhet -, hogy felrúgják a társaság eddigi belső szabályait, és párcserére kényszerítik a résztvevőket. Senki sem volt boldog…

Az utóbbi hetekben már jól megszokhattuk a párokat az Éden Hotelben, arról nem beszélve, hogy a kiesések és a kisebb változások ellenére azért ők is megszokták egymást: Adrienn és Patrik, Apolka és Péter, Marianna és Bence, Naomi és Milán, Nóri és Loki.

edenhotel

Vannak köztük elég erős párok, és most az is kiderül, mennyire tartanak ki egymás mellett: cserélniük kell egymással. “Ezáltal lehetőségetek nyílik jobban megismerni egymást – szól az utasítás. – Fiúk, költözzetek át az új párotokhoz.”

Ez láthatóan rendesen megbolygatta az Éden Hotel lassan megszokottá vált életét és belső társadalmi normáit, és igaz az a megállapítás, hogy aki most bejön a játékba, alaposan meggyengült párokat fog találni. Mi sül ki ebből?


Forrás: TV2

Hozzászólások