Varázslat az égben

Bemutatkozik a japán drón-show!

2016/05/11

Napjainkban már akárkinél lehet otthon egy-két drón, a kérdés már csak az, mire használjuk őket. Megleshetjük a szomszédban napozó csajokat, vagy csinálhatunk ilyet is!

Mint azt a legtöbb rendszeres olvasónk tudja, rengeteg ökörségről írtunk az elmúlt időszakban, ami japánból ered (lásd a nagyon beteg óvszerreklámokat és a gombacukor reklámját). Ez a videó azonban teljesen más. Itt nem a fejemet ütöttem az asztallapba, hangos “MIÉRT?” kiáltások közepette, hanem tátva maradt a szám.

Nem nagyon szeretek káromkodni, de az első, önmagamnak suttogott mondatom így hangzott: “Azt a k***a eget, ez de g**i jól néz ki b***d meg!” Talán ebből is lerí, hogy milyen hatást váltott ki belőlem az a drón-fényshow, amit a Fuji-hegy lábánál hoztak össze baromi tehetséges japán fiatalok. Több, mint 20 kis röppentyű és 16 500 led kellett hozzá, hogy létrejöjjön, de én azt mondom, megérte!

Azt hiszem, ha ez a videó elég népszerű lesz, akkor további ilyen és ehhez hasonló, sőt akár továbbfejlesztett kisfilmet láthatunk majd még. Én mindenképpen támogatnám a dolgot, mert atyaég, ez valami mocskosul jól néz ki!

Hozzászólások