Varázslatos vintage gyűrű gombokból

Bámulatosan szép kiegészítő

2015/07/21

A vintage stílusú holmiknak van valamiféle romantikája, lenyűgöző eleganciája, igazi egyedi stílusa, ami összetéveszthetetlen mással. Legyen az lakberendezés, enteriőr, ruha vagy kiegészítő. Ha pedig mindezt magadnak készíted, az értéke csak még magasabb lesz.

Te is szereted az igazán eredeti és egyedi darabokat? Akkor ezt a bájos vintage gyűrűt neked találták ki. Nincs hozzá másra szükséged, mint néhány régről gyűjtögetett kagyló gombra, egy szépen formázott fémgyűrűre és egy speciális ragasztóra, amivel az egészet összeilleszted.

Érdekesség egyébként, hogy maga a stílus a ’20-as és ’70-es évek közötti időszak jellemző holmijaira utal, tehát egyáltalán nem retro darabokról beszélhetünk, a kettő teljesen különböző. A stílus képviselői játékosságukat, humorukat, némileg gyermeki, de alapvetően szexis énjüket közvetítik a külvilág felé. Színeiben a pasztell érvényesül, kicsit kopottas, egyszínű, visszafogottan és finoman díszítettek. Apró megoldásokban rejlik nagyságuk.

Készíts te is magadnak gombgyűrűt a vintage-stílus égisze alatt, és legyél igazán különleges és egyedi!

gombgyűrű

Hogy megkoronázd a csodás alkotást, díszítsd aprócska “ékkővel”, most nem a szó legszorosabb értelmében. Vigyél bele egy kis furfangot. Válassz letisztult színvilágú, egyszerű megoldást, például ezt a kék virágot, ami szintén a kor jellemző motívuma. Lehet még halvány rózsaszín vagy menta-zöld, de kipróbálhatod egy kis feketével is, ami passzol az összeállításhoz. Legyél kreatív, kápráztasd el a környezeted! Tudod: a részletekben rejlik a lényeg.

gombgyűrű5

fotó: Pinterest

Olvass még több kreatív ötletet!

Hozzászólások