Varázsolj különleges hangulatot otthonodba

Használj téglát a belső térre!

2015/08/26

A lakás igazán otthonossá varázsolható néhány apró megoldással, de vannak, akik a lehetőségek tárházában hajlamosak elveszni. Nekik szeretnénk segíteni egy jól bevált enteriőr bemutatásával. A szeletelt tégla a mai napig fokozza a hangulatot!

A rusztikus stílusú szeletelt tégla kellemes hangulatot áraszt magából, könnyen alkalmazható, egyszerre varázsol különleges melegséget, mégis egyedi dizájnt a lakásnak. Ma már számtalan megoldás létezik arra, hogy akik szeretik az utcák vörös-téglás házainak hangulatát, azok hogyan csempésszék be ugyanezt a négy fal közé. Meglepő, de kifejezetten jól kombinálható szinte minden stílusú berendezéssel. Megfér mellette az egyszerű és letisztult, a modern, az acél hűvössége, de a provence-i báj is. Általában semleges színekkel érdemes párosítani, így nem lesz eklektikus a lakás, mégis kölcsönöz számára egy egészen különleges hangulatot.

Bátran használhatod a nappaliban, a konyhába, de még a hálószobában is megfér. Ha kíváncsi vagy rá, milyen kivitelben érdemes megálmodni, akkor nézd meg galériánkat!

rusztikus

rusztikus5

rusztikus4

rusztikus7

rusztikus3

rsuztikus4

TIPP

A szeletelt tégla minimális szaktudással, házilag is felrakható. Érdemes megálmodni előtte a teret, a gyakorlati kivitelezés előtt pedig szakember tanácsát kérni. A megvalósítása azonban játszi könnyedséggel kivitelezhető. A felhelyezést 1,5 centiméteres fugával ajánlják, de használható hozzá habarcs is. Sokan viszont még mindig valamilyen jó minőségű csemperagasztó használatára esküsznek. Mielőtt bárki belevágna, érdemes tehát körbejárni a lehetőségeket, hogy biztos kézzel tudjon munkához látni!

Hozzászólások