Varázsolj vidám körmöket magadnak

Szívószállal pöttyözve

2015/04/21

Ha unod már a hétköznapi megoldásokat és szereted feldobni a manikűrödet, akkor íme egy remek ötlet a lakkozáshoz! Alig egy kellékhez van rá szükséged, és máris hangulatos, vidám körmöket varázsoltál magadnak! Kezdhetjük?!

Itt a tavasz, a szekrényből már előkerültek a sokszínű ruhák, kicsit mindenki lengébben öltözködik, és a kiegészítőkre is jobban odafigyel. Télen a kesztyű ápol és eltakar, de nyáron mindent láttatni enged az a néhány ruhadarab. Nincs ez másképp a kezeddel sem, így ha a hűvösebb időkben nem is fektetsz komoly hangsúlyt a körömfestésre, idén érdemes kipróbálnod néhány újítást a manikűrözésben!

Mindössze néhány szívószálra lesz szükséged, és a legváltozatosabb színekre, amit csak el tudsz képzelni! Ha a hétvégi buliba készülsz, akkor sem kell lemondanod a különlegességekről, csak egy kicsit visszafogottabb, elegánsabb színösszeállítást válassz!

Készíts magadnak vadító sötét körmöket az esti kiruccanáshoz, vagy színezd neonnal és látványos színekkel a nyári nappalokra!

A technika roppant egyszerű, végy egy szívószálat, akár különböző méretűeket is, lehet vastagabb és vékonyabb, amihez éppen kedved szottyan. Teríts le egy újságpapírt és fesd ki a körmödet egy alapszínre. Ezután cseppents a papírra egy nagyobb adagot az egyik színből, mártsd bele a szívószálat és helyezd a körmödre. Ugyanezt megteheted egy másik színnel is, csak hagyd, hogy a kettő külön-külön is megszáradjon. Variálhatod az éppen aznapi szettedhez, de választhatsz semleges színösszeállítást is. Ha eleinte bizonytalan vagy a mozdulatot illetően, akkor gyakorolj egy fehér lapon, hogy amikor a minta a körmödre kerül, már határozott mozdulatokkal készíthesd el!

Próbáld ki te is, készíts hóbortos körmöket magadnak!

szívószál

szívószál3

szívószál4

szívószál5

szívószál6

fotó: Pinterest

Hozzászólások