Varga Viktor botrányosan viselkedett a Louvre-ban

Akár börtönt is kaphatna tettéért

2015/04/14

Varga Viktornak sosem kellett egy kis botrányért a szomszédba mennie. Nemcsak viharos kapcsolata volt polgárpukkasztó Cinthya Dictatorral, hanem szinte minden egyes aktivitása, amelyet a köz előtt tesz. Most épp odáig ment, hogy olyan mértékű szabálysértést követett el, amiért akár börtönbe is vihették volna!

Az énekes eddig sem élt hétköznapi életet, feltűnési mániája nem ismer határokat. Mióta kilépett legutóbbi kapcsolatából és elváltak útjaik az Éden Éjjel műsorvezetőjével, Cinthya Dictatorral, nem igazán hallatta komolyabban a hangját. Írtak ugyan az újságok arról, hogy mi lehet közte és Toncsi között, egy izgalmas meglepetés csókot követően, de ennél durvább mostanában nem igen akadt a tarsolyában.

Ha kíváncsi vagy egyéb őrültségekre Varga Viktortól, akkor érdemes tovább olvasnod. Legutóbb egy olyan ősi rituálénak is megfelelő eljárást hajtott végre magán, ami hátborzongató egy külső szemlélődő számára. Nézd meg, mit művelt a testével!

vargaviktor9

Most azonban újra kiverte a biztosítékot! Úgy látszik igazán hiányzik mellőle egy nő, mert az előbb említett csókot követően itt egy újabb inzultus! Varga Viktor még egy videót is megosztott merész tettéről, amit nem sokan csináltak meg előtte! Az első kockákon csak annyit látunk, hogy keresztet vet a Notre Dame monumentális ívei alatt, a következő pillanatban pedig a Louvre-ban áll, és a Mona Lisa előtt énekel. Aztán hirtelen átugrik a kordonon és váratlanul megcsókolja a képet! Hihetetlen, de igaz!

vargaviktor8

Viktor kérdésünkre elmondta, hogy mi inspirálta tettét: “Én egy igazi műkedvelő vagyok, imádom a festészetet és a művészetet. Emellett a gyönyörű nőket is. Mona Lisa megtestesíti mindkettőt, ő az, aki öregségében is gyönyörű tudott maradni. Mivel most pont nincs párkapcsolatom, úgy döntöttem nála próbálkozom. A szerenádot követően még egy csókot is adtam neki, amit huncut mosollyal köszönt meg” – mesélte nem mindennapi udvarlásáról az énekes. Vállalása nem kisebb kockázattal járt, mint hogy akár börtönbe is zárhatják, ha sikerül őt elkapni. De erre is fel volt készülve az előadó: “Volt három tervem arra az esetre, ha baj lenne. Először is több pénzt vittem magammal, hogy ki tudjam fizetni az óvadékot, ha elkapnának. Viszont még mielőtt erre sor kerülhetett volna, kijátszottam az őröket! Két kabát volt rajtam, lebuktam a tömegben, a felsőt levettem és felhúztam egy baseball sapkát. Így jutottam ki az épületből, pedig két nagydarab biztonsági ember is üldözőbe vett!”

Az izgalmas akciót Viktor amolyan cselekmény performansznak nevezi, ami itthon még nem annyira elterjedt, de külföldön már sokan alkalmazzák. Az okokról csak annyit, hogy mindig ezer százalékon pörög, szüksége van egy jó nagy adag adrenalinlöketre, hogy működésben maradjon, de azt sem titkolja, hogy ki akar törni az itthoni kötelékekből, és nyitni a világ felé. Erre pedig tökéletes első lépés egy ilyen akció.

A biztonsági őröknek úgy kellett lerángatniuk aktuális színpadáról, ám az előadása nem aratott osztatlan sikert a turisták körében. Ha kíváncsi vagy rá, mit művelt az énekes, nézd meg a videót!

Hozzászólások