Varga Viktor csókkal lepte meg Toncsit élő adásban

Váratlan gesztussal kedveskedett az énekes

2015/01/08

Ezen a héten izzott a levegő Varga Viktor és Bálint Antónia között a Hal a tortán adásában. A köztük rejlő kapcsolatot pedig ma is megvillantották a kamerák előtt. Lehet, hogy szerelem lesz a vége?

vargaviktorestoncsi

„Valóban történt egy halovány kezdeményezés felém Toncsi ré­széről, amit én azonnal elfogadtam, és tovább folytattam a játékot. Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm. Minden nő egyaránt szép, függetlenül attól, hogy milyen az alakja, vagy hány éves. Mi férfiak ösztönösen kíváncsiak vagyunk a nőkre – így számomra is izgalmas gondolat, hogy ki­kezdjek egy nálam idősebb nővel. A legfontosabb a kisugárzás, és ha a belső harmónia megvan, bármelyik nő le tud venni a lábamról” – vallotta be Varga Viktor a Borsnak.

„Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő. Zsidró, Katinka és Nelly – mint három boszorkány – mindenáron össze akart boronálni bennünket, de ha én ismerkedni szeretnék, az csakis komoly alapokon nyugodna. Nem mintha Viktor nem lenne férfias – sőt még az sem zavar, hogy negyven kiló –, de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül…” – rejtélyeskedett Toncsi.

A folytatásra azonban nem kellett várnunk péntekig. Bálint Antónia volt Váczi Gergő és Hódi Pamela vendége a FEM3 Caféban. Az egykori élsportoló és szépségkirálynő gyermekkoráról és családjáról mesélt elsősorban, de természetesen a műsorvezetők kíváncsiak voltak a románc alakulására is. Amikor erre a témára terelődött a szó, Varga Viktor lepte meg Toncsit a kanapén. Gergő szerint ölelkezésük nagyon őszintének tűnt, ráadásul még egy csók is elcsattant.

Az énekes elárulta, nagyon megkedvelte Antóniát, ő „a szerelem a jelenben”, azonban jövő héten világgá megy édesapjával együtt. Több mint egy hónapig Thaiföldön túrázik majd Viktor, de karrierjét természetesen nem fogja elhanyagolni ez idő alatt sem.

Nézd meg a videókat!


Hozzászólások