Varga Viktor megmutatta ledér barátnőjét…

.. aztán ő is levetkőzött

2015/05/28

Elképesztő dolgot művelt Varga Viktor, melyben Berki Krisztián is partner volt! Az énekes élő adásban megmutatta új szerelmét, majd megszabadult a ruhájától. 

Varga Viktor egy ártatlan beszélgetésre, illetve egy dal bemutatására érkezett a FEM3 Café-ba, de Berki Krisztián hathatós közreműködésének köszönhetően szerelmeskedés, illetve vetkőzés lett belőle. 

“Végre meg tudom mutatni, hogy nem csak ugrálni tudok a stúdióban! Annyi minden van bennem, hogy nagyon nehéz elmondani” – kezdte Viktor, melyre rögtön ráfűzött a berki: “Most is ketten jöttetek” – utalva ezzel az énekes ledér női alakot ábrázoló festményére, amit magával vitt a stúdióba. Czippán Anett sem maradhatott ki a körforgásból, azonnal hozzátette: “elhoztad a csajodat!”

Ja, hát most ő a csajom” – jelentette ki Varga Viktor, majd elkezdte ölelgetni a festményt, aztán Anett hozzátette, hogy szeretné, ha Viktor róla is készítene egy ilyen festményt, persze ruhában!

image-1234fa85a41b0471857ab73e768c10eaedb423543b83cc65073ab29c58e140ef-V_vizjeles

Ám ekkor a berki észrevette, hogy Viktoron egy roppant egyedi trikó feszül, amit maga az énekes készített: a Mona Lisát festette felsőjére, kicsit szabad felfogásban, ugyanis a titokzatos női alak keblei fedetlenek. Ez annyira megtetszett Krisztiánnak, hogy azonnal meg akarta szabadítani Viktort a felsőjétől, mondván: rajta sokkal jobban állna a trikó. Végül az énekes levetkőzött, és ezzel rendkívül jól járt, hiszen a berki 100.000 Ft-ért vásárolta meg egyedi trikóját. 

Hozzászólások