Varga Viktoréknál keserű az édes élet

Cinthya nehezen bírja már a rengeteg vitát

2014/08/15

Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata soha nem volt egyszerű, és soha nem ment gördülékenyen. Amióta rendszeresen feltűnnek a rivaldafényben – a TV2 Édes Élet című műsorában, azóta mi is szem- és fültanúi lehetünk örökös veszekedéseiknek. De vajon mi tartja össze a szerelmeseket?

Már többször azt nyilatkozta Varga Viktor és Cinthya Dictator, hogy az övéké, tökéletes kapcsolat, illetve hogy ilyen módon és ennyire csak kevesen szeretik egymást, mert ők valójába lelki társak is. Viszont ha ez tényleg így van, miért vitatkoznak ennyit, és hogy lehet az, hogy ennyire féltékenyek egymásra? Ráadásul nemcsak a magánéletükben, hanem szakmailag is…

„Viktor szakmai féltékenysége mostanában minden egyes nap előjön. Állandó versengés alakult ki köztünk, hogy ki miben jobb. Korábban ilyen sosem fordult elő, sőt, eddig én próbáltam mindenben segíteni Viktort. Azzal, hogy egy kicsit az én dolgaim is előtérbe kerültek, több lett a súrlódás, mert Viktort ez eléggé zavarja.” – árulta el Cinthya a Borsnak.

Az azonban közismert tény, és a lány is beismerte, hogy ő is hajlamos a féltékenykedésre.

„A rivaldafény miatt meglepő módon nagyon sok fiútól kapok levelet, de az is előfordul, hogy megpróbálják kinyomozni a telefonszámom. Viktor attól parázik, hogy elcsábulok, és én is féltékeny vagyok, mivel a nők meg vannak őrülve érte, sokan fel is kínálkoznak neki. Meg a show kedvéért néha a kamerák előtt kicsit összekapunk, amit aztán haza is hozunk magunkkal, pedig igazából nem is kéne komolyan kezelni az efféle konfliktusokat. A műsor előtt egyáltalán nem ilyenek voltunk, legfeljebb akkor civakodtunk, ha valamit együtt alkottunk. Mostanában viszont nem is akarjuk meghallgatni a másikat. Ha egyszer vége lesz a forgatásoknak, az mindenképpen jót tesz majd a kapcsolatunknak.”

Az énekes szerette volna átvenni a szót, de az újabb összeszólalkozást eredményezett.

„Ne haragudj, csak közben Cinthya is magyaráz párhuzamosan, hogyan vasaljam a hajam. – A vita után folytatta Viktor a gondolatmenetét. – Csúnya dolog, hogy Cinthya azt mondja, én vagyok csak szakmailag féltékeny, hiszen ez fordítva is áll. Az viszont normális szerintem, hogy férfiak és nők féltékenykednek egymásra. Napokig is féltékeny tudok lenni, de ez is normális, hiszen ez viszi előre az utunkat, mert hatással vagyunk egymásra. Ez egészséges, mert amellett, hogy szerelmespárként élünk, mindketten művészemberek is vagyunk.”

Szemmel láthatóan Cinthyát jobban zavarja a köztük kialakult helyzet. Varga Viktor teljesen egészségesnek érzi a rendszeres veszekedéseket és súrlódásokat, sőt szerinte ez működteti kapcsolatukat.

vargaviktorescinthyadictator
Varga Viktor és Cinthya Dictator (fotó: TV2)

Hozzászólások