Varga Viktorra rátalált a szerelem…

…egy thaiföldi lány személyében

2015/01/22

Úgy tűnik, bejött a jóslatunk, miszerint Varga Viktorra egzotikus éjszaka vár hamarosan, habár lehet, hogy már túl is van rajta. Az énekesre rátalált a szerelem, vagy fordítva?!

Habár az indulás előtt azt állította, az egzotikus éjszaka nem szerepel a tervei között, már akkor bevallotta, hogy nehéz lesz ellenállni a kísértésnek. Az igazság az, hogy valószínűleg nem is sikerül(t) neki.

Szeptember elején robbant a hír Cinthya Dictator és Varga Viktor szakításáról. A lányt megviselte a szerelemi bánat, sőt értesüléseink szerint még mindig nem tette túl magát az énekesen, így érthető módon nem talált rá még az igazi. Ellentétben Viktorral, akinek kalandjairól azóta is gyakran olvashattunk.

A világ egy másik pontján tartózkodik jelenleg, de ez sem állhatott a szerelem útjába.

vargaviktor5
Varga Viktor és Pon (fotó: Blikk)

„Egy hajóútra indultunk apuval, ahol találkoztam Ponnal. Már az első pillanatban nagyon megtetszett, olyannyira, hogy nem tudtam elmenni mellette szó nélkül. Elkezdtünk beszélgetni, és hamar kiderült, remekül megértjük egymást. Éppen abban a városban lakik, ahol apuval pár napra megszálltunk, így a hajóút után is alkalmunk nyílt találkozni. Viszont folyamatosan úton vagyunk, úgyhogy igyekszem minden percet kihasználni, hogy vele lehessek” – mesélte a Blikknek Viktor.

Hozzászólások