Vastag Csaba beleszeretett partnerébe?

Újabb munkahelyi románc van kialakulóban

2015/10/14

A magyar valóságban is előfordult már, hogy színészek a színpadon szerettek egymásba, ilyen nemcsak a hollywoodi filmekben létezik, és nemcsak Angelina Jolienak és Brad Pittnek lehet ekkora szerencséje. Itt van például Vastag Csaba, aki nagyon forrón csókol a színpadon.

A Grease című musical elindult hódító útjára, amiben olyan színészek és énekesek kaptak szerepet, mint a Vastag fivérek, Kiss Ramóna Rizo szerepében, vagy a bájos Görgényi Fruzsina. A nevek felsorolásában azért is nem szaladnánk tovább, mert bár ott van köztük még Gesztesi Károly is, a történet két főszereplője mégis Vastag Csaba és a Sandy-t alakító Fruzsina. Nemcsak a színpadon, a valóságban is.

vastag csaba (2)

Felröppent a hír, hogy az éppen szingli énekes azért is tudja annyira hitelesen hozni a szerepét, mert bizony a csók nem egyszerű imitált érzelem, hanem valódi, szenvedéllyel fűtött összeborulás. Többen állítják, bizony románc van kibontakozóban a két főszereplő között. “A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók, de ebből egyikünk sem csinál gondot. Mindkettőnknek megvan a civil élete, nem akarjuk megbolygatni a másik hétköznapjait. Nagyon jó a kapcsolatunk Fruzsival, a színpadon kívül is barátok vagyunk, de nem szabad ennél többet belegondolni ebbe a kapcsolatba” – nyilatkozta a Borsnak Vastag Csaba, akik meg is örökítették az egyik ilyen szenvedélyes jelenetet.

“Természetesen bizonyos határokon belül, de aki ezt a szakmát választja, nem zárkózhat el egy igazi csók elől, pláne ha egy ilyen kis ártalmatlan randi-idillt idéző tinédzsercsókról van szó” – védekezett Fruzsina, akik szerint úgy tűnik, a felvetés csupán kóbor feltételezés a lap részéről, nem kell ebbe többet belegondolni. 

Kiss Ramóna a kultuszfilm kapcsán egy tinédzserlány bőrébe bújt, kicsit kifaggattuk a középiskolás évekről. Gondolnád, hogy a bájos Ramóna majdnem felgyújtott egy iskolát? Erről és babavárási terveiről mesélt nekünk. Nézd meg a videót!

KissRamona

Hozzászólások