Vastag Csaba Casanovaként élvezte az életet Velencében

Időutazáson vett részt

2014/07/29

Soha nem volt még ilyen szerencsés Vastag Csaba. A munkája miatt muszáj halmoznia az élvezeteket; pár napot Velencében töltött, és igazi Casanova módjára hárompercenként más-más lánnyal csókolózott.

Az első X-Faktor győztese gőzerővel készül az augusztus 2-ai Casanova night musical premierjére, amelyben a címszerepet alakítja. Bár a próbák meglehetősen leterhelik, mégis élvezi a munkát, hiszen gyönyörű lányokkal kell szerelmi viszonyba keverednie, ráadásul a napokban az olaszországi Velencében tehette mindezt.

„Egyfajta csapatépítő programként utaztunk Velencébe, ahol a Casanova night musicalhez forgattunk videoklipet. Mintha időutazáson vettem volna részt, mert 2014-ben jártunk a mesés városban, de az 1600-as években játszódó történet kapcsán, számos, abban az időben épült műemlék között. Igazán szerethető csapat verbuválódott össze, melynek tagjaival eddig is jó kapcsolatban voltam, de teljesen más napi néhány órát próbálni, vagy több napot együtt tölteni, majdnem összezárva. Kiálltuk a próbát, mert nem mentünk egymás agyára, sőt, kimondottan jól éreztem magam. Nyilván azért, mert a klipforgatás során hárompercenként más-más gyönyörű lánnyal kellett csókolóznom. Casanova nagy mágus volt, hiszen ő az egész életét így élte, én pedig a forgatás végén már alig bírtam szusszal” – mondta Vastag Csaba.

Dér Heni - Csabi

Bár az énekes naptárja tele van fellépésekkel, az elkövetkezendő napokban már kizárólag a night musicalre koncentrál.

„A csapattal szerdán leköltözünk a magyarországi Velencére, és folyamatosan próbálunk a szombati premierre, így non-stop velencei kalandor lehetek. Örülök, hogy az öcsémmel, Tomival együtt szerepelhetünk, bár már gyermekkorunk óta játszunk színházban, nekem nem mesterségem a színészet, ezért sokkal gördülékenyebben megy a játék, amikor ő is a közelemben van” – tette hozzá az énekes.

Hozzászólások