Vastag Csaba megfelel apukája elvárásainak

Különleges koncertre készül

2014/08/13

Az X-Faktor győztese évek óta a reflektorfényben él: az életét a koncertek a színházi fellépések teszik ki. Vastag Csaba igyekszik minden szabadidejét kikapcsolódással tölteni, amihez legtöbbször öccse, Tomi a tökéletes partner.

Vastag Csaba a színpadon mindig szolgál valami újdonsággal, ami miatt csilloghat a rajongók szeme. Legutóbb a Casanova night musicalben alakította a címszerepet, játékával pedig még apukája is meg volt elégedve.Vastag Csaba - Noémi

„Sokan azt gondolják, hogy az élvhajhász nőcsábász számára csak a testiség létezett, pedig ez nem így van. Hiszen Casanovát fiatal korában elhagyta a szerelme, és ez olyan mély nyomot hagyott benne, hogy szinte bosszút akart állni a nőkön, miközben persze az igazit kereste. Visszafogottabb formában hasonló történt az én életemben is, és rengeteg férfitársamnak volt része ilyesmiben. Mindenesetre a darab nem oktalan ámokfutás, hanem testiséggel fűszerezett, komoly mondanivalóval rendelkező előadás. Például az apukám sem botránkozott meg rajta, sőt, kimondottan tetszett neki, pedig ő egy idősebb korosztályhoz tartozó, nagy elvárásokat támasztó, komoly ember” – mesélte az énekes.

vastag csaba plakátCsaba számára a nyár egyáltalán nem szól kikapcsolódásról. Sőt, elmondása szerint a pihenés szinte nem létezik az életében. Tél végén esetleg beiktat egy kis kiruccanást, de egyébként rengeteget dolgozik.

„Az alvásban hiszek, napi 4-5 óra alatt képes vagyok feltöltődni. Szerdától vasárnapig járok fellépésekre, ezért a hétfőt és a keddet igyekszem szabaddá tenni, olyankor még azt is megengedem magamnak, hogy pár órára kikapcsoljam a telefonom. A minap a testvéremmel, Tomival hatalmasat bicikliztünk, ami igazi kikapcsolódás volt számunkra. Ettől eltekintve a munka határoz meg mindent. Most egy fontos eseményre készülök; augusztus 21-én, a Velencei Vízi Színházban lesz egy különleges koncertem. A gyökerei jó pár hónappal korábbra nyúlnak vissza: a tavaly megjelent, azóta platinává vált Conecto című albumom anyagából nagyszabású, teltházas koncert lett tavasszal. Ennek sikerén felbuzdulva jött a velencei est ötlete. Augusztus 21-én, Velencén szimfonikus-és rock zenekaros koncerten találkozhat velem a közönség” – tette hozzá lelkesen Vastag Csaba.

Hozzászólások