Vastag Csaba Párizsban találta meg a szerelmét?

Titokban szeretné tartani a kapcsolatot

2015/11/25

Úgy tűnik, Vastag Csabára rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal francia színésznő személyében!

Bár az idősebb Vastag testvér nem szívesen beszél a magánéletéről, így azt sem árulná el, hogy van-e éppen barátnője, saját magát buktatja le azzal, hogy egyre több időt tölt egy 20 éves francia színésznő társaságában. A csinos Stéphanie Schlesser havonta többször is feltűnik Csaba koncertjein, a duettekben pedig lerí róluk, hogy alakul köztük valami.

Vastag Csaba és Stéphanie először a SingSingSing című musical kapcsán találkoztak, amelyben a magyar énekes szerepelt, a francia színésznő pedig vendégként nézte meg az előadást. Ám mikor kiderült, ki is ő, felkért, hogy énekeljen egy duettet Csabával.

Stéphanie-t rögtön rokonszenvesnek találtam. Remek a hangja, nem csoda, hogy a Rómeó és Júliában is főszerepet játszik” – mesélte Vastag Csaba a Storynak.

A két fiatal igyekszik minél több időt együtt tölteni, ám a nagy távolság miatt ez nem egyszerű. Eddig minden randevújukat Magyarországon ejtették meg, ilyenkor a 20 éves francia színésznő elkíséri Csabit a fellépéseire, sőt, duettet is éneke leve a színpadon. Nem rég pedig a Grease bemutatóján nézte meg.

„Örülök, hogy Stéphanie el tudott jönni a bemutatóra, és pár napot együtt tölthettünk. Sajnos vissza kellett térnie Párizsba…” – tette hozzá Vastag Csaba, aki elárulta: nagy álmuk, hogy együtt játszhassanak a Rómeó és Júliában.

Hozzászólások