Újabb csata zajlott le a Vasvári-Szegedi háborúban

2020/01/24

Azt már sokan tudják, hogy a luxusfeleség, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó) tavaly úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják életüket.

Akkor a média Fecsó kellemetlen húzásaitól volt hangos, melyeket Vivi ellehetetlenítésére tett. Először közös otthonukból paterolta ki a modellt gyermekével együtt, mostanra pedig úgy látszik annyi hasonló húzása volt, hogy Viviennél betelt a pohár. A celeb Instagram oldalán tálalt ki volt férjéről, melyet persze Fecsó sem hagyott szó nélkül.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❌ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA!❌ ▪️ Augusztus végén elvàltak útjaink a férjemmel! 🙋🏼‍♀️ Szeptemberben még volt az orosz babysitterünk, aki csak oroszul beszélt az Edwardkával…Mivel Ariana félig orosz, így szerettük volna, hogy a közös fiunk is tanuljon oroszul! 🙋🏼‍♀️ Hetente 4 napot volt Edwarddal, miközben én dolgoztam és a férjem is és nem szerettük volna bölcsibe küldeni még! 😬 Kértem, hogy fizesse ki a szeptemberi babysittert és vegyen egy matracot a gyereknek az ágyába, mivel nagyon elhasználódott…(Ariana régi matraca volt amiben 1,5 evig aludt). Erre megkaptam az utalást!✅ Elutaztam Milánóba…jött másnap a hír, hogy a tudtunk nélkül felmondta a fejünk felett a lakást költöznünk kell október végén, ő nem finanszírozza a lakást, oldjam meg egyedül, de ő nem fizet semmit a lakhatásért a gyereknek! OKÈ! No para, mindent megoldok! 🙏🏻 Nyugodt voltam…mert tudtam van hova költözni! 🙏🏻 Ariananak vettünk közösen egy lakást az apukájával anno, aminek a haszonélvezője én is vagyok, így november első hetében átköltöztünk oda vissza, ebben a lakásban is laktam 9 évvel ezelőtt egyedül! ♥️ Szerencsére a bérlő korrekt volt és elfogadta a helyzetet így kiköltözött!🙏🏻 Én már szeptember második felében beadtam a válást…az ügyvèdem felvette a férjem ügyvédjével a kapcsolatot, hogy akkor közös megegyezés mehet-e vagy lépjünk mi magunktól⁉️ Mivel nekünk nincs közös vagyon, van házassági szerződés, így a gyerek születése előtt megállapodtunk abban, ha netán egyszer elválnak az útjaink, akkor tudjuk, hogy ki mihez tartja magát a gyerekkel kapcsolatban… így nem lesznek viták remélhetőleg! 🤨 De maradjunk a novembernél, még mindig nem kaptam gyerektartást…mentek a viták, hogy jogosan a gyereket is tilthatnám tőle emiatt, de sosem volt szívem a fiamat megfosztani az apai boldogságtól! 🥺 Úgy voltam vele, hogy amúgy is eltartom a két gyereket egyedül is…LESZ AMI LESZ! 😏 Belefáradtam, abba, hogy állandóan vitatkozzak és feszültségben éljek emiatt! 😞 Novembertől felmondtam az orosz babysitternek, mert októbertől már azt sem volt hajlandó nekem fizetni… így Edwardkát beirattam abba az intézménybe, ahova Ariana is jár! 😍 Elkezdte a bölcsit!HOPPÁ! Lapozz->

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vivi egyébként eddig igyekezett diszkréten kommunikálni a válásuk körülményeiről, de Fecsó igen sűrűn döntött úgy, hogy azért elárul el ezt-azt rajongóinak és a médiának. Vivi szemszögére volt férje így reflektált Instagram oldalán:


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem fizetek??? Ha végre megelégednél a Megállapodássál, azt is megkapnád! Én aláírtam, nálad van. Nekem a gyerekemet kell eltartani, nem a luxi életed!!!

Fecsó – Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez még nem minden:


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ki az a kókler üzletember, aki most fizet ki egy összeget, amit kifizethet később is!!?? Befektetted a pénzed, majd megkapod, ha lejár a futamidő…

Fecsó – Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Azért ez lehet, hogy több információ volt, mint amire bármelyik rajongónak is szüksége van. Most, hogy mindent tudunk, beleolvastunk pár magasröptű kommentbe is, melyek megdöbbentőek számunkra. Vivi és Fecsó oldalán is megy a fröcsögés mind a kettő közszereplőre.

A fő téma, hogy mégis hogyan jut eszébe egy fiatal párnak kölcsönszerződést és házassági szerződést írni. Képzeljük el, ha nem tették volna, akkor mekkora botrány lenne most! Szerintünk bölcsen döntöttek azzal, hogy ezeket a dokumentumokat elkészítették, ami viszont még ennél is okosabb lépés lenne, ha nem provokálnák egymást és átlag polgárok módjára lépnének ki egymás életéből.

Neked mi a véleményed erről az adok-kapokról? – Írd meg nekünk kommentben.

Hozzászólások