Vedd meg a világsztárok megunt ruháit-Mihalik Enikő gardróbvásárt tart

Jótékony célból adják el a különleges darabokat

2019/03/21

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. Gardróbvásárt tart, azonban nem azért, hogy zsebre tegye a pénzt! 

 A szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amivel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni. 

„Azzal próbálok segíteni, amihez a legjobban értek: a divattal” – mondta Mihalik Enikő. 

A kétnapos vásáron bárki hozzájuthat majd hazai-és nemzetközi sztárok legdivatosabb ruháihoz, kiegészítőihez, amelyeket Enikő és az UNICEF kérésére örömmel ajánlottak fel, hogy a befolyt összeggel a világ legelesettebb gyerekeit segítsék.

mihalik eniko

„Ezzel az akcióval nem csak egy egyszeri támogatást szeretnék gyűjteni a szervezet munkájához, a cél az, hogy minél többen kövessék a példámat és szervezzenek a saját ismerőseik körében hasonló magánrendezvényeket. Mindenkinek a szekrényében foglalják a helyet valamilyen okból ritkán hordott kincsek, sokszor mégis nehezen engedjük el ezeket. Most megválhatunk tőlük úgy is, hogy közben jól érezzük magunkat a barátainkkal, szerzünk néhány új, izgalmas darabot és jót is teszünk” – tette hozzá a szupermodell.

„Az elmúlt hónapokban végigjártam a modell és divattervező barátnőimet New Yorkban, Budapesten, Párizsban és szerte a világon, kiválogattunk a ruhásszekrényeikből néhány különleges darabot, amelyeket ebben a két napban az érdeklődők személyesen tőlem tudnak megvásárolni. Egyre többen keresik az egyedi, second hand darabokat, már csak a fenntartható divat etikus szempontjai miatt is, de aki most velünk tart, az nem csak a ruhatárát dobhatja fel, hanem egy különösen nemes kezdeményezést is támogat: a bolygónk és a gyermekeink jövője érdekében” – mondta Mihalik Enikő.

Mihalik Enikő személyesen fogadja majd a vásárlókat a május 10-én és 11-én nyitva tartó pop-up store-ban, a H&M belvárosi bemutatótermében. A modell és az UNICEF a hazai divatszakma számos meghatározó alakját és sok magyar hírességet is arra kért, hogy csatlakozzanak az akcióhoz és ajánljanak fel néhány, számukra fontos, különleges darabot. A divat iránt érdeklődők így olyan tervezői kreációkat is megszerezhetnek, amelyek nemcsak szépek, de érdekes történetek is kapcsolódnak hozzájuk.

forrás

Hozzászólások