Vége a boldogságnak – Szakított Ronaldo

Öt évig tartott a szerelem

2015/01/19

Ismét szingli a hölgyek kedvenc focistája, Cristiano Ronaldo. A szexi portugál sportoló és modell kedvese, Irina Shayk öt év együttélés döntött a válás mellett.

Már egy ideje pletykáltak arról, hogy Cristiano Ronaldo és a gyönyörű orosz modell házassága megromlott, sőt még a válást is rebesgették. A szakítás azonban csak most lett hivatalos, ugyanis Irina nem csak a Twitterről törölte le a focistát, de közleményt is adott ki arról, hogy vége a kapcsolatuknak.

Irina Shayk
A bombázó már nem Ronaldo mellett keresi a boldogságot (fotó: http://www.theirinashayk.com/)

Cristiano Ronaldo és Irina Shayk öt éve voltak együtt, és bár hivatalosan sosem jelentették be a házasságukat, a focista tavaly elszólta magát. Az Aranylabda átvételekor ugyanis nem a barátnőjének, hanem a feleségének nevezte meg Irinát.

Titkos esküvő ide, Aranylabda oda, a házasság nem tűnt elég erősnek, hiszen Ronaldo végül a válás mellett döntött. Egyes értesülések szerint ugyanis ő volt az, aki kimondta a végszót, méghozzá édesanyja miatt.

Maria Dolores, Ronaldo anyukája ugyanis rossz viszonyban volt a focista feleségével. Legutóbb karácsonykor tört ki a perpatvar a családban, amikor Cristiano Ronaldo úgy döntött, nem a portugál családi házban tölti az ünnepet, hanem feleségével és kisfiával Dubaiba utazik. Hogy dühös édesanyját kiengesztelje, nemrég hatalmas meglepetés szülinapi partyt rendezett neki, ám erre Irina nem volt hajlandó elmenni. Ezzel végérvényesen megromlott a viszony a hölgyek között, amit Ronaldo akart tovább tűrni.

A modell közleményében azt állította, hogy semmi köze sincs férje édesanyjának a váláshoz, mert mindig jó viszonyban voltak. Ez azonban egy kicsit sántít, hiszen Maria Dolores többször is hangoztatta, hogy olyan feleséget szeretne fiának, aki jól bánik Cristiano Ronaldo Jr-nak, a focista fiának, de Irina nem az.

Hozzászólások