Vége a szerelemnek – Megorrolt Demcsákra a Tankcsapda frontembere

A zenész 25 évig meg tudta óvni magánéletét, most nem sikerült

2014/09/19

Szinte el sem kezdődött, már véget is ért Demcsák Zsuzsa és Lukács Laci kapcsolata. Állítólag azért, mert a műsorvezető egy buliban kikotyogta a szerelmüket, és valaki visszaélt az információval.

Mindenkit megdöbbentett, hogy a visszafogott, kétgyermekes műsorvezető és a szabadszájú rocker egy párt alkot. Ez már múlt idő, a fellángolás csak két hónapig tartott, ám a feleknek nem sikerült békében elválniuk. A Tankcspada frontembere ugyanis kínosan ügyel arra, hogy magánéletével kapcsolatban semmi ne jelenjen meg az újságokban. Most azonban megharagudott Zsuzsára azért, mert kiadta a magánéletüket, amit Lukács Lacinak 25 éven keresztül sikerült elzárnia a nyilvánosság elől. 

Demcsák ZsuzsaBár egyik fél sem nyilatkozott az ügyben, a Bors információi szerint Demcsák Zsuzsa nem szándékosan teregette ki szerelmi életét. A műsorvezetőnek hosszas huzavona után néhány hete sikerült elválnia volt férjétől, amit egy buli keretében meg is ünnepelt. Az ominózus bulin jelen volt egy újságíró is, aki visszaélt Demcsák Zsuzsa bizalmával, és címlapon közölte azt, amit a TV2 Mokka műsorvezetője elmondott.

Eközben szárnyra kaptak olyan hírek is, hogy Zsuzsa szándékosan kotyogta el, hogy ki dobogtatta meg a szívét, és ezzel akarta bebiztosítani pozícióját Lukács Laci mellett. Míg más vélemények szerint egyszerűen csak nem illik össze a két ember, és ezért nem is volt jövője kapcsolatuknak.

Tényleg együtt voltak. De erről most már szó sincs. Zsuzsa biztos hátteret akar a gyerekeinek, jól tudja, egy folyton úton lévő, szabados életet élő zenésztől kevés eséllyel kapja meg. Ettől függetlenül persze még jól megérthetik egymást” – a Blikknek egy informátor.

Hozzászólások