Vége a titkolózásnak: ők a Got Talent műsorvezetői

Sebestyén Balázs és Dombovári István nem kíméli a versenyzőket

2015/06/23

Jó ideje folyik a találgatás: ki lesz a Hungary’s Got Talent műsorvezetője? Most lerántották a leplet!

Külön-külön már felmerült Sebestyén Balázs és Dombovári István neve, de még együtt soha nem emlegették őket. Pedig mostantól már hivatalos: az RTL Klub sztárja és a humorista vezeti a Hungary’s Got Talentet.

A két híresség azonnal ugratni kezdte egymást, amint kamera elé kerültek. Vélhetően az ősszel induló műsorban is hasonlóan működnek együtt, és akkor a felhőtlen szórakozásból nem lesz hiány.

Szerintem nem minket választottak, hanem ő alapból volt. Most is úgy köszönnek nekünk a versenyzők, hogy van a Balázs, meg a másik műsorvezető” – mondta a Fókusznak Dombovári István.

Mi itt egyfajta rezonőrként reagálunk a produkcióra, egymást ugratjuk, röhögünk ketten; ha valaki mosolygásra ad okot, akkor azt azért mi szívesen megmosolyogjuk, ha kell, komolyak vagyunk, de jók a produkciók, mi jól szórakozunk, szerintem Dombival mi abszolút megértjük egymást. Hasonló a humorszint, és hasonlóan cinikusak vagyunk” – vallotta be Sebestyén Balázs.

A humorista bevallotta: nem csak a poénkodásra kell koncentrálniuk. Hiszen a versenyzők fontos pillanatokat élnek át a műsorban, és többek számára akár sorsfordító is lehet a szereplés, ezért a két műsorvezetőnek meg kell találnia az egyensúlyt; úgy kell viccelődniük, hogy közben komolyan is vegyék a szereplőket.

Hozzászólások