Vége! – Berki Krisztián lelép

Berki az édenbe, Győzike kórházba került az Édes élet miatt

2014/10/24

Villámcsapásként érte a hír az Édes élet szereplőit, hogy megszűnik a műsor. Győzike kórházba került, Berki viszont egyenesen az édenbe megy. 

Az ügyeletes rosszfiú mindig talpra esik. Bár egy huszárvágással leveszik a képernyőről az Édes életet, mellyel hatalmas népszerűségre – és még több pénzre – tett szert, neki továbbra is óriási szerencséje van, hiszen Berki lesz az Éden hotel műsorvezetője. Lelép az országból, hónapokig nem lesz itthon.

Nekem sosem volt fontos a pénz. Nálam nincs anyagi kérdés. Nem nézem, hogy mennyibe kerülnek a dolgok a boltban. Ha szükségem van rá, megveszem, az Édes élettel vagy anélkül. Folyamatosan tréningezek az Éden hotelre, nagyon várom már az utazást. Megtisztelő, hogy a TV2 újabb nagyszabású feladattal bízott meg. Ugyan még sokat kell tanulnom, de a visszajel­zések alapján egyszer majd jó műsorvezető lehetek. Az alázat megvan bennem hozzá” – magyarázta a Borsnak Berki Krisztián, aki mintegy 10 nap múlva utazik Costa Ricára.

Győzike számára nem ennyire rózsás a helyzet. Miután a TV2 csúcsgázsival vette vissza a nyári botránya után (amikor megengedhetetlenül viselkedett a műsor szerkesztőjével), alig forgatott néhány hetet, máris vége az Édes életnek. Azonnal kórházba is került.

gyozike3

Szóhoz sem jutottam… Szerdán csak annyit mondtak, hogy vége, pedig csütörtökön is forgattunk volna, és a jövő hétre is ki volt találva minden. Vannak terveim, hogy hogyan folytatom, bár egyelőre a gyógyulásomra koncentrálok. Azt mondták, ez több mint nátha, valamiféle vírusos megbetegedés. Kaptam antibiotikumot, és Bea is adott valamilyen csodaszert, most gyógyulgatok. De egyébként nem aggódom. A feleségemmel hamarosan beindítjuk a faluban a társkereső irodánkat. Sok itt az özvegyasszony, a párnélküli, úgyhogy hamarosan kibéreljük azt az üzletet, amit kinéztünk, és csapatot építünk. Idős asszony tart majd előadást a menstruáció utáni életről, van egy homoszexuális DJ ismerősünk, aki a másságról értekezik, lesz zumbaoktatás, intimtorna, egyszóval mindenkit össze akarunk hozni, hogy senki ne maradjon egyedül” – mondta Győzike.

Ha pedig mindez nem lenne elegendő, akkor folytatja a nemrégiben elindított luxemburgi butikjának felvirágoztatását, ezért ha meggyógyult, két hétre ő is elhagyja az országot.

Hozzászólások