Vége Gesztesi szerelmének!

A korkülönbség volt az ok?

2015/07/30

Nincs szerencséjük a Gesztesi-férfiaknak: Gesztesi Károly sehogy sem találja az igazit, fia, Máté pedig szakított menyasszonyával.

Gesztesi Máté két éve kérte meg nála 11 évvel idősebb barátnője kezét, és Magdolna természetesen azonnal igent mondott szerelme kérdésére. A pár látszólag nagy boldogságban élt egymással, már az esküvőt is tervezgették – mindketten úgy érezték, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

Aztán Máté távozott a Jóban Rosszban sorozatból, Magdolna azonban szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapestben, és néhányan azt rebesgették, hogy barátnője tartja el Gesztesi Károly legidősebb fiát, ami rosszat tesz az egójának. A pár azonban rácáfolt a pletykákra, hiszen remekül megvoltak – egészen mostanáig.

„Nem volt tányércsapkodás, alig volt hangos szó köztük, egyszerűen úgy döntöttek, hogy jobb, ha külön utakon folytatják. Eltávolodtak egymástól; lehet, hogy a nagy korkülönbség miatt, lehet, hogy azért, mert máshogy képzelték el az életüket, de az biztos, hogy kimondták az utolsó nagy szót: vége. Békében, barátságban váltak meg egymástól” – mesélte a pár egyik ismerőse a Hotnak.

gesztesi_mate_magdi2
Itt még tökéletes volt az idill

Máté apja, Gesztesi Károly sem sokkal szerencsésebb a szerelemben, hiszen ő sem találja az igazit. Ám a színész nem aggódik fia miatt.

Nekem teljesen mindegy, hogy Máté kivel él, és bármit csinálhat, ami jó neki. Sokszor laktak nálam, amíg együtt voltak, de az élet így hozta, hogy már külön élnek. Máténak nem kell támogatás, ő már tökéletesen megtalálta az útját. Valószínűleg azért, mert egészséges nevelést kapott. Sokat utazgattunk, figyeltünk rá. Már a saját életét éli, mint ahogy én is a saját házamban élekhol egyedül, hol nem – árulta el Gesztesi Károly.

Olvass még Gesztesiékről!

Hozzászólások