Vége Iszak Eszti Dobrády Ákos szerelmének?

Az esküvőt elhalasztották...

2015/08/12

„Minden rózsaszín” – állítja Dobrády Ákos és Iszak Eszti, az esküvőjüket azonban elhalasztották. Vajon ez csak az első lépés a szakítás felé?

Együtt mentek bulizni a Szigetre, mégis szinte végig külön utakon járt Iszak Eszti és kedvese, Dobrády Ákos. A szerelmesek a szemtanúk szerint kerülték egymást, ha véletlenül összefutottak, akkor sem beszélgettek, Eszti pedig végig a telefonját nyomkodta.

Ezek alapján arra is gondolhatunk, hogy az esküvőt nem időhiány miatt mondta le (illetve halasztotta el) a pár, hanem mert már nem biztosak az érzéseikben.

A Borsnak azt is sikerült kiderítenie, mi történt a műsorvezető és az énekes között, de valószínűleg az ügy ennél korábban indult.

„Nagy Retrofesztiválon fellépett a TNT is szombaton a Balatonon. Eszti természetesen Ákossal együtt ment le bulizni. De váratlanul és jóval korábban, egyedül érkezett vissza Pestre. Másnap már ő maga mesélte el, mi történt. Eszti egész egyszerűen nem volt jogosult arra, hogy a backstage-be, a színpad mögé is bemehessen, és természetesen a párját kérte meg, hogy vigye be. Ákos azonban közölte, nem viszi. Eszti ott hagyta faképnél” – mesélte a lapnak a pár egyik ismerőse.

Dobrády Ákos és Iszak Eszti
Eszti és Ákos elhalasztották az esküvőt

Természetesen nem csoda, hogy Eszti megharagudott szerelmére, de azt nem tudjuk, vajon miért nem akarta Ákos bejuttatni a színpad mögé. Az énekes erre nem is adott magyarázatot, de állítása szerint hatalmasat buliztak a Szigeten.

„Minden rózsaszín” – zárta le Ákos.

Olvass még Iszak Esztiről!

Hozzászólások