Vége! Kulcsár Edina dobta vőlegényét

Tökéletes szerelemnek tartották kapcsolatukat

2015/11/17

Nem állta ki hatalmas sikerrel és csillogással járó megpróbáltatásokat Kulcsár Edina kapcsolata. Legalábbis a pletykák szerint a szépség szakított.

A világ második legszebb lánya fürdik a sikerben és a boldogságban, amióta megnyerte a magyar szépségversenyt. Edina úgy érezte, hogy stabil párkapcsolata nagyban hozzásegítette abban, hogy elérje céljait. Vőlegénye, Máté korábban kijelentette az RC News-nak, hogy soha semmiben nem korlátozta szerelmét, mert szerette volna, ha a szépség kiteljesedne mellette. Úgy tűnik, ez mégsem sikerült tökéletesen…

Hónapok óta gondjaik vannak, amire nem találnak megoldást. Edinával a világverseny óta nagyot fordult a világ, egyre népszerűbb és egyre több feladat hárul rá. A jelek szerint a sok feladata miatt kevés idő maradt a párkapcsolatára, ezért döntöttek a szakítás mellett” – mondta a Borsnak Kulcsár Edina egyik ismerőse.

Kulcsár Edina
Edina alig egy éve lett a világ második legszebb lánya

A pár mindig azt mondta, hogy együtt képzelik el jövőjüket, közös vállalkozásokat szeretnének, és nem utolsó sorban gyermekeket. Új otthonuk épp elkészült, hamarosan beköltöztek volna, de úgy tűnik: valami vagy valaki közbeszólt.

Nem szeretnék erről nyilatkozni” – zárta rövidre a napilap érdeklődését a szépségkirálynő.

Kattints IDE, és megtudod, hogyan nyilatkozott Edina és szerelme korábban a kapcsolatukról!

Kulcsár Edina 5

Hozzászólások