Vége! Szakított a Barátok közt sztárja

15 év után váltak el útjaik

2016/01/11

A Barátok közt szívtiprója sorsfordító döntést hozott: 15 év boldogság után külön utakon folytatja.

received_2491012060986581

Én rendkívül hűséges típus vagyok, de arra már rájöttem, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni…. közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy szakítunk” – írta Solti Ádám a közösségi oldalán.

Ebből érezhető, hogy a Barátok közt szívtiprójának nehéz szívvel indult az új év. Ám még mielőtt megsajnálnánk a színész-énekest, tisztázta a helyzetet: nem a szerelmével szakított, hanem az autójától válik meg.

Én rendkívül hűséges típus vagyok, de arra már rájöttem, hogy ami nem megy azt nem szabad erőltetni…. közös megegyezés…

Közzétette: Solti Ádám hivatalos oldala – 2016. január 10.

Az autómmal!!!! 15 évig volt az enyém a kis Toyotám, rengeteg mindent megélt, de Bernivel úgy döntöttünk, ideje egy biztonságosabbat és jobbat beszerezni. A végsőkig húztuk, szervizről szervizre jártam vele, de egyre több baja jött elő. A márkához eleinte ragaszkodtam, de sokak véleménye elbizonytalanított. Nektek melyik az az autó márka amiben minden további nélkül megbíztok, szeretitek és biztos nem vennétek mást? Komolyan érdekelnek a vélemények, mert egy igen nagy döntés előtt állok!!!” – tisztázta a helyzetet a folytatásban a Barátok közt sztárja.

Szerencsére Ádám és kedvese között tökéletes a harmónia, ha új autójuk lesz, remélhetőleg még jobban élvezik az együtt töltött időt.

Hozzászólások