Vége! – Szakított Kárpáti Rebeka

Négy évig tartott a szerelem

2015/07/17

Négy évig tartott Kárpáti Rebeka és az Appril Projekt tagjának szerelme, de kihűlt a kapcsolat, ezért ki kellett mondaniuk: vége.

A fiatalok kapcsolata nem egy harmadik fél miatt romlott meg, hanem elsodorta őket egymástól a munka, a rengeteg teendő.

Az élet másfelé sodort minket, Denivel, talán azért, mert a forgatások, a rengeteg munka és a főiskolai tanulmányaim sok időmet elvették. Nem volt harmadik fél, nem valaki más miatt ment szét a kapcsolatunk. Közös döntés volt az elválás, nincs harag a szívünkben, inkább csak szomorúság. Úgy érzem, hogy számomra ő marad a FÉRFI még akkor is, ha nem vagyunk együtt. Bár legyeskednek körülöttem mások, egy darabig nem leszek nyitott egy új kapcsolatra, még nem vagyok túl Denin” – mesélte a Bestnek Kárpáti Rebeka.

Kárpáti Rebeka és Timon Barna
Rebeka imád a sorozatban szerepelni

A lelki megpróbáltatások után Rebeka úgy döntött, utazással gyógyítja a sebeit, ezért hamarosan elutazik. Azonban a Jóban Rosszban rajongóinak nem kell őt nélkülözniük, csak a forgatási szünetben lesz távol Magyarországtól.

Azért nem ártana egy kis környezetváltozás, el is utazom nemsokára Londonba néhány castingra, de még az is lehetséges, hogy beiratkozom egy ottani színi tanfolyamra, amíg a Jóban Rosszban forgatási szünete engedi. Világot látni amúgy is régóta szeretnék. Beszéltünk erről a szüleimmel is, a családi kupaktanács sokszor összeül, és most sem ellenezték a terveimet. Sőt, nagyon büszkék arra, hogy próbálkozom, hogy nem adom fel, és felnőtt fejjel továbblépek. Bíznak bennem, és mindenben támogatnak” – tette hozzá a szépség.

Hozzászólások