Vége! – Szakított VV Robin és Anett

A lány megrángatná vetélytársát

2015/04/17

Két hónapig sem tartott a VV7 álompárjának a kapcsolata: VV Robin és Anett egy harmadik fél miatt szakított!

Hatalmas csalódás érte VV Anettet, aki azt hitte, most megtalálta az igazit Robin személyében. Ám még két hónapja sem voltak együtt, amikor kiderült, hogy a VV7 győztese volt barátnőjével levelezget, aki olyanokat ír neki: “Alig várom, hogy megöleljelek”.

“Az üzenetek lényege az volt, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, sőt, Robin azt írta neki, hogy számára ő neki a mindenség. Az rendben van, hogy egy hónap után irántam még nem ezt érzi, de ha más iránt igen, akkor én minek vagyok vele? Miért nem mondta, hogy legyen vége? Nagyon mérges vagyok rá, nem gondoltam volna, hogy ő az az ember, aki ezt megteszi velem – vallotta be Anett.

Anett azonban nem csak a VV7 győztesét hibáztatja, hanem a harmadik felet is: úgy érzi, volt barátnője csak ki akarja használni Robint, hiszen a VV előtt kidobta a fiút.

“Nem értem, miért ilyenek a nők: amíg megvan, nem kell, amikor nincs, akkor meg igen. 40 évesen ennyi esze van, hogy írogat neki. Legszívesebben odamennék, és megrángatnám, komolyan!” – mondta kiborulva Anett.

A lebukás után a lány egy ideig nem volt hajlandó  VV Robin megkereséseire reagálni, mostanra azonban sikerült megbeszélniük a történteket, békülésről azonban szó sem lehet

Hozzászólások