Vége a sztárpár házasságának

Tatár Csilla és Gönczi Gábor - Baba helyett válás

2014/11/13

Megdöbbentő bejelentést tett Tatár Csilla és Gönczi Gábor: az álompár 9 év után döntött úgy, hogy véget vet házasságának. A két televíziós szinte könnyekig hatódva mesélt arról, mennyire nehéz volt elhatározniuk , de úgy érezték, a kapcsolatuk hosszú ideje haldoklik.

Senki sem gondolta volna, hogy a két műsorvezető a válás mellett dönt, hiszen néhány hónapja még boldogan mosolyogtak egymás oldalán, sőt sokan már a közös babáról beszéltek. Csilla és Gábor egy hónapja határozta el, hogy véget vet a kapcsolatnak, mert bár nagyon szeretik egymást, nem együtt képzelik el a jövőt.

tatarcsilla3
Csilla már másik lakásban lakik – nem hisz a közös jövőben

“Lassan eltávolodtunk egymástól. Sokáig észre sem vettük, de külön-külön lett egy egymástól független életünk. Az a baj ezzel az életstílussal, hogy egy idő után megszokod, hogy van egy külön életed… Én pedig nagyon sokat voltam egyedül – mesélte Tatár Csilla a Story magazinnak. A pár valóban rengeteget dolgozott, és míg Csilla reggeli műsort vezetett, Gábor késő estig a stúdióban volt, így szinte elkerülték egymást. Elárulták: korábban is volt már egy mélypont a kapcsolatukban, amikor pszichológushoz is jártak, és akkor sikerült megmenteni a házasságot. Most azonban már ez sem segített volna.

Azonban nem csak a munka miatt romlott meg a kapcsolatuk: a nagy korkülönbség és a különböző életfelfogás is közéjük állt. Csilla 21 éves volt, amikor beleszeretett a nála 10 évvel idősebb Gáborba, azóta pedig mindketten nagyon sokat változtak.

“A korkülönbség jó dolog a férfi javára, de most visszagondolva Csilla nagyon fiatal volt, amikor megismerkedtünk. Mi megláttuk, s azonnal megszerettük egymást. Ez egy gigantikus szerelem volt, ami mindent felülírt. Én agglegényéletre rendezkedtem be, aztán megláttam Csillát, és tálcán nyújtottam neki a szívemet, a lakáskulcsomat, mindenemet. Aztán közben mindketten fejlődtünk, változtunk, és nagyon nem ugyanabba az irányba, de közben nem múlt el a szerelem” – vallotta be Gönczi Gábor. – “Én megrögzött pacifista vagyok, egy jó kedélyű pasi, aki a napos oldalon, indiánszökdelésben akarja leélni az életét. Csilla nem biztos, hogy mindent és mindenkit szeretni akar, úgy érte el a fantasztikus dolgokat a karrierjében, hogy keményen harcolt értük. Én viszont nem akarok harcolni” – tette hozzá Gábor.

Végül Csilla volt az, aki azt mondta, hogy véget vet a rosszul működő házasságnak, és úgy döntött, albérletbe költözik. Bár a házaspár nem veszekedett, nem állt közéjük egy harmadik fél, egyelőre nem keresik egymás társaságát, hiszen mindkettejük számára nehéz időszak következik. Abban azonban egyet értenek, hogy a jövőre nézve boldog kapcsolatot és gyerekeket kívánnak egymásnak.

Hozzászólások