Vége Szulák Andrea kapcsolatának

Nem akarja kiteregetni a magánéletét

2015/09/28

Tíz éve élt együtt Szulák Andrea és Gyarmati Gábor, ám a színésznő most a rajongói oldalán közölte, hogy vége a kapcsolatuknak.

Szomorú hírt osztott meg a Facebookon Szulák Andi: szakított gyermeke édesapjával, aki a hírek szerint már el is költözött a közös otthonukból. A színész-énekesnő megkért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben azt, milyen nehéz időszak ez számára és kislánya számára is, és ne zaklassák őket.

„Ezúton tudatom mindenkivel, hogy az életközösségem Gyarmati Gáborral megszűnt. Mindennemű jövőbeni megnyilvánulástól elhatárolódom. Közös gyermekünkről magam gondoskodom, ezért kérem a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben ezt a döntést, segítsenek nekem, és gyermekemnek nyugalmunk megőrzésében, hogy ezt a fájdalmas helyzetet méltósággal, békességben és zaklatásoktól mentesen tudjuk átvészelni – írta a rajongói oldalán Szulák Andrea, aki 2007-ben adott életet Rozinának.

szulak

A pár barátait is nagyon meglepte a hír, bár néhány viharfelhő gyűlt már a fejük felett: évek óta próbáltak túladni 240 négyzetmétere ingatlanjukon, mert hiba szerettek nagyon ott élni, 90 millió forintos hiteltartozás volt rajta, ami anyagilag nehezen érintett őket.  Ráadásul 2014-re tervezett esküvőjüket is lemondták, mert állításuk szerint nem volt idejük rá.

„Nem tudom, mi állhat a szakításuk mögött. Bevallom, minket is megdöbbentett a hír, hiszen nemrég még együtt mentek nyaralni. Valószínűleg, valami komoly oka lehet annak, hogy szétmentek, mert úgy értesültem, Gábor már össze is pakolta a legfontosabb dolgait és elköltözött” – állítja a Blikknek a pár egyik barátja.

Szulák Andrea nem volt hajlandó nyilatkozni, és volt párja is csak annyit mondott, nem teregeti ki a magánéletüket.

Hozzászólások