Vége! – VV Aurelio padlóra került

Zsófika kidobta szerelmét

2015/02/18

Eddig tartott a nagy boldogság; Aurelio és Zsófika annyit veszekedett az utóbbi időkben, hogy a lány kiadta szerelme útját. A VV6 győztese kilátástalannak tartja helyzetét.

Aurelio most élvezhetné a VV6-os győzelem utáni legboldogabb időszakát, hiszen teljesült nagy álma: ő a BeleValó egyik műsorvezetője. Ám a jó ideje tartó szerelem kudarcba fulladt, ezért az érzékeny fiú most végtelenül elkeseredett.

Én csak egy kis szünetet szerettem volna magunknak. Zsófit még most is szeretem, sohasem mondanék rá rosszat. Sajnos nem tudom, mi lesz velünk” – mondta szűkszavúan Aurelio.

Bár a fiú és Zsófi a villában folyamatosan marta egymást, a VV után mégis lángra lobbant a szerelem köztük, és egészen mostanáig remekül működött a kapcsolatuk. Az utóbbi időkben azonban annyit veszekedtek, hogy megbeszélték: szünetet tartanak.

Aurelio és Zsófi
Sokáig tartott a szerelem, de most véget ért

Számomra a szünet azt jelenti, hogy vége van. Próbáltuk megoldani a gondokat, de egyszerűen nem megy. Azt érzem, hogy Aurelio közel sem fordít rám annyi figyelmet, mint amennyit megérdemelnék. Az utóbbi időben hanyagolt, és nem is viselkedett úgy velem, ahogy szerintem kellett volna. Természetes, hogy ezt szóvá tettem, ekkor mondta azt, hogy tartsunk egy kis szünetet” – mesélte a Blikknek Zsófika.

Egy hét után azonban – Valentin-napon – újra találkoztak, de próbálkozásuk nem járt sikerrel.

Ő akarta, hogy találkozzunk, és mivel sokat jelent nekem, természetesen belementem, de sajnos ugyanaz lett a vége. Sajnálom, hogy így alakult, de nekem nem megy, hogy időt adjak neki. Ha valami nem működik, akkor feleslegesnek tartom, hogy húzzuk egymást, akkor engedjük el egymás kezét, és ne is beszéljünk többet. Legalábbis jó ideig, amíg el tudjuk engedni a fájdalmainkat” – tette hozzá a lány.

Hozzászólások