Véget ért a boldogság – válik Sváby András

26 évig tartott a kapcsolat

2014/08/26

Sváby András kiegyensúlyozott, boldog házasságban élt; büszkén hirdette, milyen tökéletes a családi élete. Valami azonban megváltozott, ugyanis az egykori tévés elköltözött otthonról.

Sváby András 20 évesen szeretett bele Enikőbe, 10 évnyi együttélés után összeházasodtak, családot alapítottak, és két fiúgyermekük született. A TV2 egykori műsorvezetője büszke volt arra, hogy megbízható családi fészek várja otthon a stresszes tévés munkanapok után.

Építettünk egy szép nagy családi házat az erdő mellett. Most először érzem azt, hogy innen már nem szívesen mennék tovább, és nem is lenne értelme. Ezzel maximálisan elégedett vagyok – mesélte korábban a Kiskegyednek.

Sváby András és felesége (fotó: Blikk)
Sváby András és felesége (fotó: Blikk)

Nem a közvélemény számára akarok megfelelni, amikor azt mondom, hogy semmi sem olyan fontos számomra, mint a házasságom és a család. Nagyon szerencsés férfi vagyok, hogy egy olyan családban élhetek, amilyen a miénk” – mondta pár éve a Nők Lapja Cafénak.

Bár Sváby nem nyilatkozott a magánéletéről, de a Blikk úgy tudja, hogy a több, mint negyedszázados boldogság véget ért. Az egykori tévés állítólag már elköltözött otthonról, új szerelmet talált, sőt már együtt is él vele.

 

Hozzászólások