Végleg vége Szinetár és Bereczki kapcsolatának

Külön utakon folytatja a páros

2014/07/08

Külön utakon folytatja életét a volt házaspár, ugyanis ezentúl a színpadon sem szeretnének tovább együtt maradni. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán meghozta a közös döntést, és hivatalosan is bejelentették, nincs több „Musical Duett”.

SzinetarKét évvel ezelőtt derült ki, hogy az álompár szétköltözött. Ezek után természetesen mentek a találgatások, hogy vajon mi történhetett, de sokan még bíztak benne, hogy ez a döntésük talán nem végleges, de tavaly a válásra is sor került. A rajongókat azonban kárpótolta az, hogy a színpadon továbbra is egy párt alkottak – rendszeres közös fellépéseik mellett, televíziós show műsorokban is láthattuk őket együtt. Ilyen volt A Nagy Duett, vagy éppen a Sztárban sztár, ahol ráadásul egymás ellen küzdöttek az első helyért.

Most már nincs visszaút, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán végleges döntést hozott, vagyis nem lesz több közös fellépés. A hír igaz, az énekesnő a Blikknek adott interjújában meg is erősítette: „Valóban úgy döntöttünk, hogy a közeljövőben „Musical Duett”-ként nem vállalunk több közös fellépést. Fantasztikusan sikeres évek állnak a közös koncertjeinek mögött, de a szakmai megújuláshoz mindkettőnknek külön útra van szükségünk. Talán pár év múlva, ha mindketten megjártuk a magunkét, majd újra egymásra találunk a színpadon. Én örülnék neki!”

Az, hogy véget ért a már évek óta nagy sikernek örvendő koncertsorozat, nem egy hirtelen meghozott ötlet eredménye, már hosszú ideje fontolgatták ezt a lépést. Ferenczi Orsolya, a páros közös menedzsere is nyilatkozott a témával kapcsolatban: „Ez kettejük döntése volt, hiszen mind Szinetár Dóra, mind Bereczki Zoltán önálló karrierje nagyon megerősödött az utóbbi időben, sokkal több odafigyelést igényel, ezért éppen ideje, hogy erre koncentráljunk.”

Közeli ismerőseik egyáltalán nem lepődtek meg ezen az elhatározáson. Habár jó viszonyban vannak, hiszen közös gyermekük örökre összeköti őket, a szerelmes dalokat már nem tudták olyan hitelesen előadni a színpadon, mint ahogy azt a kezdetekben tették.

Hozzászólások