Végre! – Egybekelt Angelina Jolie és Brad Pitt

Provance-i birtokukon álltak oltár elé

2014/08/28

Olyannyira sikerült titokban tartani az esküvőt, hogy csak most, öt nappal később derült ki: Angelina Jolie és Brad Pitt tíz év után végre összeházasodott.

A világ egyik leghíresebb sztárpárja tíz éve talált egymásra, ám akkor Brad Pitt még Jennifer Aniston férje volt. Miután felvállalhatták kapcsolatukat, büszkén kürtölték világgá, hogy milyen boldogok együtt. Időközben hat gyermekkel bővült a családjuk, de amikor szóba került az esküvő, sokáig nem adtak egyértelmű választ arra, hogy szeretnének-e összeházasodni. Az utóbbi időkben az válaszolták, amikor szóba került a téma, hogy majd akkor kelnek egybe, amikor az azonos neműek is megtehetik ezt hivatalosan.

Brad Angelina

Alig három hónapja Angelina Jolie még azt nyilatkozta a Good Morning America című műsorban, hogy bár Brad Pitt 2012-ben megkérte a kezét, egyelőre nem tervezik az esküvőt. Ám a színésznő már akkor azt mondta, hogy bensőséges, meghitt szertartást szeretne. Álma meg is valósult.

Mostanra azonban megtört a jég, Angelina Jolie és Brad Pitt a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak múlt szombaton a boldogító igent a franciaországi Provance-ban található Chateau Miraval birtokukon, egy kis kápolnában. Szóvivőjük csak most, csütörtökön jelentette be a hírt.

Az esküvőt szűk körben, a család és a legközelebbi barátok körében tartották. Természetesen jelen volt a sztárpár mind a hat gyermeke, akik fontos szerepet kaptak a menyegzőn. Angelina Jolie-t Maddox és Pax vezette az oltárhoz, Shiloh és Knox a gyűrűket tartotta, Zahara és Vivienne pedig virágszirmokat szórt a pár elé.

 

Hozzászólások