Végre itt a H&M és a Kenzo közös kollekciója

A lookbook amire már régóta várunk!

2016/10/11

Kedves divatkedvelő társaim! Mint tudjátok a H&M minden évben összeáll egy neves divatházzal. Idén a Kenzo került sorra és imádjuk! Nagyon.

Minden évben várjuk a pillanatot mikor végre kiderül melyik neves divatcéggel működik közre abban az évben a H&M. Aki követi ezt az egész őrületet, tudja jól, hogy mind a Balmain, az Alexander Wang és a többi márka is megállja a helyét a világpiacon. A Kenzo is ezek közé tartozik. Ha valaki nem tudná mi ez az egész H&M plusz egy világmárka mizéria, az valószínűleg rá sem kattintott erre a cikkre, de ha mégis gondoljon csak a tavalyi Vörösmarty teres tömegverekedésre a H&M előtt. Na az pontosan egy ilyen miatt volt. Az emberek egy része úgy gondolja, ezzel lealacsonyítják ezeket a márkákat, mert bárki számára elérhető lehet. Nos, tisztán emlékszem, hogy mikor Wanggal álltak össze 70 ezer forintba került egy nadrág. Alapjáraton egy ilyesmi nadrág 100 ezer fölött van, tehát nem túl nagy engedmény, nem kell aggódniuk a márkaimádóknak, nem a pórnép fogja ezt sem megvásárolni. 

Hónapok óta várjuk, hogy láthassuk a teljes kollekciót és most végre itt van. Telis tele van állatmintákkal -ami a Kenzot illetően nem meglepő. Emellett kényelmes de csinos ruhákkal is kedveskednek nekünk. Amellett, hogy a szezonra való tekintettel kabátok, pulcsik és sálak is megjelennek, olyan darabok is akadnak amiket bármikor hordhatunk évszaktól függően. Lesz zokni, papucs, cipő, táska, napszemüveg és mindenféle kiegészítő. Az árlista még nem jelent meg, de azért sejteni lehet nagyjából. A teljes kollekciót ezen a linken tudjátok megtekinteni. 

Hozzászólások