Végre! Itt a mellnövelő melltartó!

Soha többé kicsi cicik

2015/09/08

Hihetetlen felfedezést tett egy szerb férfi, aki barátnője kérésének akart eleget tenni. A lány nagyobb mellekre vágyott, a pasija pedig megadta neki. Mindezt plasztika nélkül! Íme a melltartó, amely egy számmal növeli a cicik térfogatát!

Nem is nagyon tudjuk eldönteni, hogy ez most a pasiknak jobb hír-e, vagy a hölgyeknek!? A mindössze 30 éves feltaláló megunta hallgatni barátnője nyaggatását, hogy nagyobb mellekre vágyik, ezért úgy döntött lépéseket tesz az ügy érdekében. Mivel azonban pénzük nem volt a plasztikai műtétre, a mérnök fiú kísérletezésbe kezdett. Eltöltött néhány hónapot a kutatással és elemzéssel, majd létrehozott egy olyan melltartót, amely már napi öt perc viselés után látványosan növeli a mellek méretét. Világszenzáció!

melltarto (2)
Lehet, hogy ez a látvány már nem csak álom marad?

Vagyis egyelőre csak néhány szerencsés nőnek adatott meg az, amire a legtöbben gyerekkoruk óta áhítoznak. Nagyobb mellekre az Isten adta méreteknél. Mindezt beavatkozás, implantátum és plasztikai hegek nélkül. Addig, amíg a nők 90 százaléka nem Dél-Amerikában él, ahol a plasztikai műtét már alanyi jogon jár a szebb külső elérése érdekében, addig ez a feltalálás most különösen üdvözítve lesz a hölgyek körében. Tegyük hozzá, hogy a férfiak legnagyobb örömére. Azt egyelőre senki sem feltételezi, hogy a cicinövelő melltartó kiütné a nyeregből a plasztikai sebészeteket, viszont elég jó kilátások vannak rá, hogy rövid időn belül minden háztartásba eljusson egy-egy kebelnövelő darab.

A működési elvről egyelőre keveset tudni, a nagy szenzációt és felfedezést követően klinikai teszteknek vetik alá az eszközt. Az európai nők után most egy szűk csoportnak lehetősége nyílt rá, hogy kipróbálja a melltartót, ők pedig fantasztikus átalakulásról számolnak be. Pusztán napi 15 perc viseléstől, egy héten át, a nők mellei állítólag egy kosármérettel növekedtek. És az eredmény tartósnak bizonyul! Persze a szkeptikusok szeretnék, ha komolyan bevizsgálnák a melltartót, de az eredmények egyelőre biztatóak. A tesztelésre vállalkozó hölgyekből bizonyára nem lenne hiány. “Egy kutatást kell indítanunk annak érdekében, hogy ellenőrizni tudjuk, valósak-e az eredmények, mennyire tartós és nincsenek-e mellékhatások. Mindössze annyi a dolgunk, hogy összefogjunk egy egyetemmel, ahol 100 önkéntes bevonásával tesztelni tudjuk a melltartót. Erre pedig minden esély megvan” – mondja Dr. Salzhauer, aki egyelőre csak annyit mond, nem lehetetlen a dolog, és bízik benne, hogy nem csak egy médiahackről van szó.

melltarto
A feltaláló és barátnője

A feltaláló, Milan Milic barátnője volt az első, akin kipróbálták a prototípust. Miután látványos változásról számolt be a hölgy, Milan elkezdett foglalkozni a további teszteléssel, és eljuttatta találmányát a tengerentúlra is. “A barátnőm nagyobb mellekre vágyott, viszont műtétet sem akart, pénzünk se lett volna rá. Elkezdtem kutakodni, hogyan lehetne másképp. Kifejlesztettem egy melltartót, ami úgy stimulálja az izmokat és szöveteket, hogy annak semmilyen káros hatása ne legyen, mégis növekedést eredményezzen. A barátnőm egy hét viselés után azt mondta, hogy nőttek a mellei” – mesél a kezdeti időszakról a szerb férfi.

Az amerikaiak egyelőre nyitottak a dologra, hogy megvizsgálják, valóban minden más tényező kizárható, és piacra lehetne dobni a terméket. Az eddig megkérdezett tesztalanyok mindenesetre látványos változásról számoltak be, aminek semmi köze a hormonokhoz és a menstruációs ciklushoz, amikor eleve megnő a hölgyek melle. A hírről a Daily Mail számolt be először, ahol a tesztelők képeit is megnézheted. A szabadalmaztatás még folyamatban van, így a technológiáról egyelőre annyit tudni, hogy apró rezgéseket bocsájt ki a melltartó, ezzel pedig fokozza a keblek vérellátását. Nem fájdalmas, és a jelek szerint tartós eredmény érhető el vele. Míg zajlik a kutatás, a szerb feltaláló már most azon töri a fejét, hogy a méret növekedése mellett kerekebb és megemelt hatást is el lehessen érni.

Hozzászólások