Végre! – Jó hír Schumacher állapotáról!

A menedzser számolt be a fejleményekről

2015/05/23

A másfél évvel ezelőtti súlyos baleset óta alig közöltek pontos információkat Michael Schumacher állapotáról.. Most nyilvánosság elé állt a menedzser, és beszámolt a fejleményekről.

A napokban ellentmondásos hírek jelentek meg az egykori világklasszis pilóta állapotáról; míg a menedzser szűkszavúan csak annyit mondott, hogy a javulás jeleit lehet észlelni a pilótán, addig sokkal beszédesebbek voltak Schumi feleségének tettei, aki folyamatosan azon fáradozik, hogy eladja a családi ingatlanokat.

Öröm számomra, hogy ismét azt mondhatom, az orvosai azt mondják, szépen halad Michael felépülése. Folyamatosan javul az állapota. Persze ez relatív, tekintve, hogy milyen súlyos fejsérüléseket szenvedett. Természetesen a gyógyulási folyamat még nagyon hosszú időt vesz majd igénybe” – idézte a Blikk Michael Shumacher menedzsere, Sabine Kehm szavait.

A felesége abban bízik, hogy Schumacher hamarosan tolószékkel közlekedik
A rajongók szeretete töretlen Schumacher iránt

Ezek mindenképp biztató szavak, hiszen a szóvivő a legutóbbi, Spanyol Nagydíj után még nem volt ennyire optimista.

“Vannak kisebb, biztató jelei a javulásnak. Türelmesnek kell lennünk, és továbbra is bíznunk abban, hogy Michael felébred. Hiszünk az orvosi csapatunkban, és együtt folytatjuk a küzdelmet. Próbálunk pozitív energiát sugározni Michael felé. Bízunk benne, hogy ezzel segíteni tudunk neki, s élete legnagyobb győzelmét aratja majd” – mondta akkor Sabine.

A világ legsikeresebb autóversenyzőjének balesete másfél éve történt. Nem tudni, hogy azóta mennyit érzékel a körülötte lévő világból, de az biztos, hogy gyermekei csak erősítik a Schumacher név hírnevét. Ugyanis mindketten nagy sikereket érnek el a sportban.

A részletekért kattints IDE!

Hozzászólások