Végre! Kibékült a VV szerelmespárja

Aurelio és Zsófika újra együtt

2015/03/10

Vége az egy hónapos szenvedésnek: Aurelio és VV Zsófi végre kibékült egymással. A meglepőnek nem mondható hírt a BeleValó műsorvezetője maga újságolta el a reggeli műsorban.

zsofika aurelio
Zsófika és Aurelio (Fotó: Facebook)

Február elején jelentette be a VV6 álompárja, Aurelio és Zsófika, hogy véget ért a kapcsolatuk. Bár akkor úgy tűnt, hogy mindketten komolyan gondolják a szakítást, most sikerült megbeszélniük a problémákat, és hamarosan együtt mennek wellnessezni is.

Egy hónapja Aurelio volt az, aki a szakítás mellett döntött: hogy pontosan mi volt ennek az oka, azt sosem mesélte el, de az elárulta, hogy át kell gondolni a kapcsolatát a VV6 rózsaszínmániás szereplőjével. Közben ő és Zsófika is zokogtak a kamerák előtt, és bevallották, hogy nagyon szeretik egymást.

„Ő többször mondta, hogy találkozzunk, de én át akartam gondolni mindent és meg akartam várni azt az időt, amikor az eszem szerint is mellette döntök. Én megfogadtam, hogy addig nem fogok kibékülni, amíg magamban, fejben nem tudom rendezni a sorokat. Ez még most sem történt meg teljesen, de úgy vagyok vele, hogy adjunk magunknak még egy esélyt, és meglátjuk, hogy lesz – mesélte őszintén Aurelio az RTL Klub reggeli műsorában.

Bár Aurelio volt az, aki ragaszkodott a mosolyszünethez, korábban elárulta: bármit megtenne azért, hogy Zsófika újra vele legyen, mert nagyon szereti a barátnőjét. Úgy tűnik, a vágyai most teljesülnek, hiszen hamarosan édes kettesben mennek wellnessezni is.

Hozzászólások