Végre kiderült, kik retteghetnek a dzsungelben

Győzike marad, Gáspár Bea utazik

2014/09/18

Hetek óta mindenki azt találgatta, hogy kik lesznek azok a sztárok, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik szériájában szembenézhetnek az afrikai dzsungellel. Az RTL Klub ma lerántotta a leplet a teljes listáról, sőt az is kiderült, hogy már október 6-án elindul a kaland.

Vegyes társaságot toborzott össze az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadára, ami rögtön két szériával kerül képernyőre. Azt már eddig is tudtunk, hogy Szabó Zsófi, Gáspár Laci, Bea asszony, Bárdos András, Aurelio, VV Éva, Aleska Diamond volt pornószínésznő biztosan utazik majd a Budapesttől több, mint 8 ezer kilométerre fekvő Kruger Nemzeti Park környékén kialakított táborba, a lista azonban csak most lett teljes.

Utazik a vadonba Bódy Sylvi modell, Molnár Andi táncosnő, Fördős Zé gasztroblogger, Nyertes Zsuzsa színésznő, Cooky, a Music FM műsorvezetője, Novák Angéla transzszexuális előadóművész, valamint Krasznai Tünde, Puskás Peti és Bunyós Pityu, akik az énekesi vonalat képviselik. Sportolók közül Erdei Zsolt Madár, Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető és Dudás Miklós világbajnok kajakozó nézhet szembe a félelmeivel, de a celebek közt lesz még Hevesi Krisztina szexuálpszichológus is, akinek férje, Hevesi Tamás épp a Sztárban sztár műsorában gyakorolja átváltozó képességét.

A műsorvezetők, csak úgy, mint hat évvel ezelőtt, ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek, csakhogy amíg a celebek veszélyes vadállatok között élik a mindennapjaikat, Balázsék ismét kényelmes luxusszállodák kényelmét élvezhetik.

gasparbea2

Gáspár Bea eddig azt hitte, hogy a dzsungelben végre megszabadulhat férje családjától, de még a dzsungelben sem lesz nyugta a rokonságtól.

„Azt hittem, hogy Afrika elég távol van ahhoz, hogy kicsit elfelejtsem a Gáspár családot, de Győzi rokonával, Gáspár Lacival egy szériában leszünk, így nem tudjuk elkerülni egymást. Győző családja azóta nem szeret, amióta megismerkedtünk, sosem fogadtak el, mint feleséget. Lacival egyébként nem volt semmi konfliktusunk, de majd a dzsungelben meglátjuk, mi lesz” – mesélte Bea asszony, mire Laci azonnal azt reagálta, hogy semmi baja unokatestvére feleségével.

Puskás Peti is a díszes társasággal tart a kalandra, és bevallotta: nincsenek különösebb félelmei, legfeljebb a Facebook függősége okoz majd gondot neki..

Nagyon izgalmas társasjátéknak tartom, szerintem titokban mindenki vágyik arra, hogy kiszakadjon a megszokott életéből, kimenjen a természetbe és ha nem is élet-halál harcot folytasson, de kicsit felturbózza az életét – ráadásul még fizetnek is érte. Afrikában sosem jártam még, de mindig is szerettem volna megismerni ezt a különleges helyet. Annyira nem tudom elképzelni, hogy milyen odakint az élet, hogy mi várhat ránk, hogy még félni sem tudok semmitől. Kicsit tartok ugyan az étkezéstől, egy-két hete már edzek is: próbálok kevesebbet enni, pedig egyébként hatalmas étvágyam van. Hogy az állatoktól félek-e, azt sem tudom: a városban nem sűrűn találkozok vadállatokkal, úgyhogy nincs bennem félelem. Voltam bébiszitter, úgyhogy szerintem a társaimmal sem lesz probléma. Ami a legjobban hiányozni fog, az a Facebook, amit nagyjából két percenként szoktam nézni, de ezt is terápiaként fogom fel, hátha leszokok egy kicsit róla” – mondta nevetve Peti.

Hozzászólások