Végre: megmutatta kisfiát ÉNB Anikó!

Az anyuka lubickol a boldogságban

2015/08/25

Nincs boldogabb és büszkébb kismama ÉNB Anikónál, aki először mutatta meg hihetetlenül cuki kisfiát!

Augusztus 12-én született meg ÉNB Anikó első kisbabája, Patrik, ám eddig néhány édes kis lábikónál és a babaülésből kibukkanó kezecskéknél többet nem láthattunk az RTL Klub sztárjának kisfiából. Most azonban megtört a jég, és egy hihetetlenül aranyos, alvós fotót posztolt rajongói oldalára a büszke anyuka.

„Amikor felébredek, kinyitom a szemem és ez a látvány tárul elém, a világ legboldogabb és legszerencsésebb emberének érzem magam. Sokszor csak kérni szoktam, de amióta Ő létezik, hálát is adok minden nap Istennek. Néha érdemes egy percre megállni és értékelni, amink van!” – írta a cuki fotó mellé ÉNB Anikó.

Amikor felébredek, kinyitom a szemem és ez a látvány tárul elém, a világ legboldogabb és legszerencsésebb emberének é…

Posted by Nádai Anikó on 2015. augusztus 24.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja eddig úgy gondolta, hogy nem szeretné megosztani az intim fotókat a kis Patrikról, amiért a rajongóitól több kritikát is kapott. Anikót azonban ez egyáltalán nem zavarta, sőt, ki is fejtette a véleményét arról, miért nem posztol naponta képeket kisfiáról.

Bocsánat, hogy nem vagyok az az anyuka, aki már születéskor a magzatmázas képeket posztolta, vagy éppen azt, mikor szoptatom. Nem gondolom, hogy lekéstem volna bármiről. Meg fogjuk mutatni, ha mindketten úgy érezzük a párommal, hogy itt az ideje! Egyébként a baba gyönyörű és tökéletes, egészségesebbet és szebbet nem is álmodhattam volna. Ha emiatt csalódtatok bennem, hát sajnálom. Óvom a fiam, amíg jónak látom!” – írta a rajongók követeléseire Anikó.

Bár teljes képet nem láttunk még Patrikról, azt már most elhisszük Anikónak, hogy gyönyörű kisfiú!

Olvass még ÉNB Anikóról!

Hozzászólások