Végre! Megtudtuk mi lesz a neve Katalin és Vilmos gyermekének

Vajon mit szól ehhez Erzsébet királynő?

2015/01/27

A napokban kiderült, hogy az angol hercegi pár, Katalin és Vilmos kislányt vár, de eddig még nem tudtuk, hogy mi lesz a neve a kis jövevénynek.

A brit lapok palotai forrásokra hivatkozva biztosak abban, hogy Katalin hercegnének a második gyermeke lány lesz, sőt állítólag már a neve is kiszivárgott.

vilmos_katalin_1

Állítólag a szülők a Charlotte nevet adják majd György herceg kistestvérének. A Charlotte a második neve Katalin testvérének, Pippa Middletonnak is, akit a hírek szerint Vilmos fel is kért arra, hogy legyen majd a gyermek keresztanyja. Pippa biztosan örömmel tesz eleget ennek a felkérésnek, hiszen nagyon jóban van Katalinnal.
Azt persze még nem lehet sejteni, hogy a névválasztáshoz mit szól Erzsébet királynő, akivel Katalin nem ápol épp a legjobb viszonyt.

A fiatal hercegi pár gyermeke áprilisban jön majd világra és Nagy-Britannia szerte fogadásokat lehet kötni arra, hogy lány vagy fiú lesz, illetve arra is, hogy milyen nevet kap majd. A britek nem bánnák azt sem, ha a kislány Vilmos édesanyjának, az 1997-ben autóbalesetben elhunyt, Dianának a nevét kapná, akihez, mint ahogy írtunk is róla korábban, Katalin hercegné stílusa és személyisége is roppant hasonlít.

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel

Hozzászólások