Végzetes kórral küzd Liam Neeson?

Valószínűleg belebetegedett a fájdalomba

2015/10/30

Liam Neeson már csak árnyéka önmagának: a macsó akcióhős lefogyott, megőszült és nagyon meggyötört. Sokak szerint komoly kórral küzd.

Az ír színész számos filmben alakította a macsó akcióhőst, amihez minden megvolt: sármos arc, tökéletes testfelépítés, megnyerő külső. Akik most látják, már rá sem ismernek az egykori Liam Neesonra – és nem csak a kora miatt, hanem azért, mert teljesen lefogyott. A barátai is aggódnak miatta, hiszen sokan azt sejtik, hogy valamilyen gyilkos kórral küzd.

„Egyáltalán nem lenne meglepő, ha megbetegedett volna. Azok után, amin keresztül ment…” – idézte a Best a színész ismerőseinek a szavait. Liam Neeson néhány évvel ezelőtt tragikus körülmények között veszítette el a feleségét: Natasha Richardson 47 évesen egy síbalesetben hunyt el, magára hagyva férjét és két kamasz fiát.

liamneeson2
Árnyéka önmagának az ünnepelt színész

Könnyen lehet, hogy a színész valóban a fájdalomba betegedett bele, hiszen sokáig beszélni sem tudott felesége elvesztéséről. Később, amikor már enyhült a fájdalom, így nyilatkozott az új életéről.

Inkább a fiaimmal akarok lenni: nem randevúztam azóta senkivel, jobban megvagyok magamban. Tudom, hogy a korombeli férfiak fiatal nőkre hajtanak, de engem egyáltalán nem érdekel. Michael és Daniel sok álmatlan éjszakát okozott nekem, és még mindig aggódom miattuk. Tinédzserként zűrös dolgokkal kísérleteztek, mondtam is magamban: bárcsak a feleségem itt lenne, hogy megoszthassam ezt vele” – mondta Neeson.

Ennyi fájdalmat nehezen visel el egy szerelmes ember, ezért aggódnak sokan amiatt, hogy a lelki válsága az egészségét fenyegeti. A szóvivője mindenkit azzal nyugtat, hogy csak egy szerep kedvéért fogyott le, amit a rajongók is nagyon remélnek.

Hozzászólások