Vele kavar Palvin Barbi!

A Spoon zenekarnak bejött az élet

2014/12/06

Nem aprózza el a Spoon zenekar! Az énekes, Marci az x-faktoros Bellába szeretett bele, a basszusgitáros Miki új barátnője pedig nem más, mint Palvin Barbi!

Miki nemrégiben szakított egykori szerelmével, akivel két évig alkottak egy párt. Úgy tűnik, a basszusgitáros nem szomorkodott sokáig. Palvin Barbi az új választottja, akinek szinte az egész világ szeretne a kegyeibe férkőzni.

Két hete vasárnap mondtuk ki, hogy vége, pedig pont novemberben voltunk kétévesek… Valóban igaz, szombaton velünk bulizott Barbi is, és egy taxival mentünk el a szórakozóhelyről. Többet azonban nem szeretnék mondani ezzel kapcsolatban” – mondta a Blikknek Miki.

palvin barbi 2
A fiatalok meg is örökítették a bulizást (fotó: Instagram)

Persze az események sokkal többet mondanak a Spoon zenészének szavainál. A két fiatal egy hete igen sokat sejtetően múlatta az időt a szórakozóhelyen.

Jóval éjfél után lettünk rá figyelmesek, hogy Palvin Barbi kint beszélget néhány x-faktoros versenyzővel a szórakozóhely előtt. Pár lány meg is jegyezte a bent iszogatók között, hogy vége a bulinak, innentől fogva minden srác a modell csaj körül legyeskedik majd. Azonban látszott, hogy Barbi Mikivel szimpatizál a legjobban, a többiekkel nem igazán foglalkozott. Mikivel nagyokat nevetgéltek, majd sugdolóztak, és gyakran megérintették egymást beszélgetés közben. Látszott, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azután pedig hajnali öt óra körül egy taxiba szálltak be. Ugyan voltak még velük hárman, de Barbi és Miki akkor már nem nagyon foglalkozott a társasággal, csak egymásra koncentráltak” – mesélte egy informátor, aki Palvin Barbi és Miki társaságában bulizott.

Hozzászólások