Veled az első

Lángra lobbant vágy

2015/09/16

A szenvedély, amit te okoztál, óriási vihart keltett bennem. Egy csillapíthatatlan, éhező, ellenállhatatlan vágyat. Olyan volt veled az első együttlétem, amit minden nőnek át kéne élnie. 

Kezem sután az övkorc alá téved, szakad egy gomb, zavartan lesütöm szemem. Nem így terveztem. Gyengéden érinti ujjad az állam, felemeled fejem, a mozdulat még a tekintetemet is készteti, hogy rád vessem. Gyengéden mosolyogsz, az én zavarom a tiéd is, mégis magabiztosan vezetsz, ez pedig megnyugtat némiképp.

Megfeszült testemen érzem a finom nyomást, lábam akaratlanul is megindul hátrafelé, míg nyelved finoman átjárja szám minden pontját. Annyira beleveszek az élvezetbe, hogy észre se veszem, mikor testem megtorpan az ágy derekán. Zavarba ejtő pillanat, amikor csókod megszakítva letérdelsz elém. Itt fent most minden olyan hideg nélküled, ahogy forró ajkam még keresi tied. Érzem, ahogy kicsatolod az övemet, lehúzod a nadrágom, közben kislányos szégyenlősség hatol át rajtam, hogy most oly’ meztelenül itt állok. Még nem adom a fehérneműt, maradj itt velem, meg kell szoknom, hogy ilyen szenvedélyesen felfedezed a testem. Csendben magamra húzlak a paplan puha lankáin, combom átkulcsolja derekad, és közben kezem is vándorútra téved. Megérintelek, megérintesz, esetlen mozdulatok játszanak násztáncot a tettre kész testtel. Ahogy felemelkedik mellkasod és szemembe nézel, félve bár, de minden porcikádat felfaló szememmel végig siklik rajtad a tekintetem. Már most imádom, amit látok, pedig alig ismerem.

elso

Mélyen beszívom az illatod, tenyeremmel pedig végig simítok mellkasod szépséges ívén. Nem hagyod, hogy sokáig játsszak, mert nyelved hegye csalogatón érinti a nyakamat, finom kis harapások kíséretében, nekem pedig minden egyes ütem után megfeszül a testem. Érzem, hogy forróság önt el, hogy vágyom rád, hogy kívánlak. Annyira akarom, hogy bennem legyél, még könyörögnék is érte szóval, de a testem már régen helyettem énekel. Csak élvezem, ahogy felfal a szád, csókok súlya nehezedik arcomra, nyelved hegyének érintése nyomán hűsítő pír jelenik meg. Közben gyengéden fejem fölé emeled a karomat, végig simítod a bőrömet, a hideg is kiráz tőle. Félig kétségbeesetten, félig telve vággyal nézem, ahogy leszorítod a csuklómat, erős mozdulatod egy tapodtat sem enged. Most már az agyam is tudja, hogy hamarosan bennem leszel, úgy lüktet az altestem, hogy ha tehetné sikítana fel.

attractive couple in passion embrace kissing

Ahogy kemény férfiasságod az első pillanatban hozzám ér, a torkomból úgy tör fel egy gyomorból induló erős, kéjes sóhaj. Az első mozdulat után megemeled a derekamat, hogy még mélyebben érinthess, jobban bennem lehess, majd ritmusos mozgásba kezd a csípőd rajtam, én pedig ép ésszel már fel sem fogom, mi történik körülöttem. Imádom, ahogy csinálod, ahogy változtatsz a ritmuson, hol gyorsabb, erőteljesebb, utána pedig finomkodó, szinte óvó mozdulattal. Átfonom lábam a derekadon, együtt ülünk fel, én az öledben, és úgy élvezzük egymást, hogy közben megszűnik a körülöttünk lévő világ. Nincs is rá szó, mennyire kívánlak, mennyire élvezem, amit velem teszel. A hátamba marsz, megfogod a hajam, erőszakosan akarod, hogy élvezzek el. A fenekemet markolod, tudom, minden mozdulatodban benne van, hogy már nem bírod soká. Még akarlak kicsit élvezni, még muszáj látnom a tekintetedet, hallani a halkan szuszogó hangodat, ahogy küzd az elemekkel. Mikor pedig már nem bírod tovább, és szorításod felett átveszi az uralmat egy állatias ösztön, akkor tudom, hogy én is elengedhetem magam, és hagyom, hogy együtt sodródjunk azon az úton, ami orgazmussal van kikövezve. És annyira csodálatos.

Hozzászólások