Velem pasi így még nem törődött!

Ezt történik, ha figyelnek rád

2015/10/05

Volt, hogy azt gondoltam, könnyebb egy szexuális tárgyként kezelni a saját szerepemet viszonyokban és neve sincs kapcsolatokban, mert akkor legalább törődnek velem. De melletted másra is rájöttem. A pasi ismeri a szexet, de az igazi férfi a gyengédséget is.

Jöttél, és egyszer csak rádöbbentem, hogy eddig igazából nem kaptam semmit. Azt kívánom, bárcsak minden nő megtapasztalhatná azt, amiben nekem van részem melletted. Azt a gyengédséget, azt az odafigyelést, törődést, amire talán tényleg csak kevesen képesek. Apránként tanulom meg melletted, hogyan fogadjam el azt, amit képes vagy adni anélkül, hogy úgy érezném jogtalanul elveszek.

Valaki másnak a kezébe adni a testemet, idővel pedig a lelkemet olyan, mint átlépni egy láthatatlan gátat, amit nem más, mint én magam emeltem egyre feljebb. Atléta legyen a talpán, aki helyből megugorja, de erre talán nincs is szükség. Már régen elkezdtem teljes erőből szaladni, és most te vagy a kezemben a rúd, aki a támaszom, a segítőm, én pedig gond nélkül felkapaszkodhatok rajta, hogy képes legyek rá.

szex

Csak nézem az arcodat, és keresem, hogy mit árul el nekem. Óvatosan érsz hozzám, simogat a kezed, nem tudom eldönteni, hogy rám vigyázol ennyire, vagy egyszerűen csak élvezed a testemet? Talán nincs is rá szükség, hogy megfejtsem, bár néha olyan jó lenne a fejedbe látni. Hangtalan vagy, egy körbefonó némaság, akinek az érintéséből, az öleléséből, csókjaiból kell megfejtenem a benne lévő rejtélyt. Egy erőteljes, szorító ölelés a mindent eláruló mozdulat, amiből tudom, hogy összefonódó testünk nem csak egy délibáb a látótér sötét sziluettjében, hanem valódi, szenvedélyes, de még inkább szeretetteljes egymásba kapaszkodás. Percek, sőt talán inkább órák telnek el úgy, hogy hagyom magam kényeztetni. Olyan érzékiséggel kalandozol a testemen, amivel még nem találkoztam. Az érzékenység, ahogyan megismertetsz a saját határaimmal bódító extázissal tör ki belőle. Nem félek neked adni, megmutatni, hogyan jó nekem, hogy veled olyan jó, mert ezzel is szeretnélek boldoggá tenni.

A legtöbb pasi nem szán rá időt, hogy felfedezze az alatta lévő testet. Néhány begyakorolt mozdulat után máris húzza fel a nőt, nem kérdés, hogy jó-e amit csinál, mert a saját világa szerint nem is lehet ez másképp. Ezért velem is gyakran megesett eddig, hogy már nem a saját kényelmem és orgazmus-élményem motivált, hanem az egyszerű ösztön, hogy a férfit kielégítsem azt gondolván, ennyi a dolgom mindösszesen. Elfelejtettem élvezni a szexet, de megkockáztatom, előtted senki sem tanította meg nekem. Neked köszönhetem az apró bizsergető érzést a nyelved nyomán a combjaimon, a kezed nyomását a hasamon, ami belül valami egészen új érzést kelt bennem, és miattad van az a hatalmas lelki kielégülés, amit azután érzek, miután pihegve a mellkasodra fekhetek. Szeretem, ha szenvedélyes vagy, de ugyanilyen csoda, amikor lassan mozogsz bennem, tökéletes arányban váltakoztatva a két ütemet. Szinte megszűnök létezni, amikor csókolsz, hallom a szuszogásodat, majd óvatosan átfonod a derekamat, hogy megemelve a csípőmet még jobban bennem lehess. A mozdulatok során olyan násztáncot jár veled a testem, amilyet a természet játszik a lágy szellőben lengedező búzatáblán. Mesébe illő, szépsége felemel és nem is enged el jó darabig még.

Összerándul minden porcikám, megfeszül, keményen, egy pillanat csak, majd gyengén hullok vissza a párnára. Csak nem akarlak elengedni, fonom a karjaimat köréd, mert ragaszkodom, kellesz nekem, így akarok maradni, összefonódva, hogy soha ne felejtsem el, egy férfi mennyi tud adni, ha az olyan, mint te.

Hozzászólások