Velencén indul a fesztiválszezon

A legnagyobb hazai sztárok nyitják meg a nyarat

2015/06/17

Ezen a hétvégén elindul a fesztiválszezon, és mivel lehetne jobban megnyitni egy nyarat, mint egy hatalmas vízparti bulival a Mi Velencénk keretein belül!

A négy napos őrült buli az idei nyár első olyan zenei és sport fesztiválja lesz, ahol hazánk legjobb énekesei és zenekarai mellett napközben is szuper programok várják a látogatókat. Június 18. és 21. között A Velencei Vízi Vár strand átalakul a fesztiválozók paradicsomává.

A négynapos rendezvényre három színpadot építenek, amelyeken kizárólag elismert hazai zenészek lépnek majd fel. Vendég lesz többek között Ákos, Radics Gigi, a Wellhello, Korda György és Balázs Klári, Majka & Curtis, a New Level Empire, a The Biebers, a Kelemen Kabátban, az Animal Cannibals,a Children of Distence, a Neoton, a Beatrice, a TNT, az UFO és a Kozmix. DJ-kből sem lesz hiány: érkezik Newik, DJ Dominique, Sterbinszky és Bárány Attila.

11425489_438987506279404_9079365151452962078_o

Az éjszakai pörgés mellett a szervezők arról sem feledkeztek meg, hogy nappal kiszolgálják a fesztiválozók igényeit, ezért minden nap lesz lehetőség strandolásra, a merészebbek bevállalhatják a kalandparkot, a kisebbek pedig a gyerekparkot, és a sport szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen számos sportág közül lehet majd választani.

Június 20-a a családoké lesz: a fesztiválozók megismerkedhetnek az egyre népszerűbb The Color Run-nal, együtt mozoghatnak több ezer társukkal Rubint Réka fitness óráján vagy megmérettethetik magukat ügyességi játékokban.

Hozzászólások